vidim da vecinu nasih skuterasa koji voze roxice prca u mozak rasvjeta... prednji far je koma. - mislim, far je ok, ali treba sredit jacinu svjetla. eto, bacih se malo na razmisljanje i dobih par ideja...
sutra dolaze one sipke od venecijanera pa cemo malo ukrasiti s tim, nekaj tipa angel eyes ali ne bas na taj nacin jer glupo izgleda na jednu zarulju... ko coravi mornar...
uglavnom ono glavno.
najbolje svjetlo nam daje LED. to je vec pohabano i utvrđeno. tu budem jos razmislil dal bude to kombinacija par komada od 5 mm (oko 5) ili jedna od 20 mm... a znamo da nam to ne moze dati nekaj posebno pa bi doslo u kombinaciji s - lecom
izmjerio sam utor za grlo od zarulje i promjer rupe je 42,6mm. tu mi nastaje malo problem, jer nemam tocno takve lece, a najblize tome je 40mm. kak mene sreca ne prati, takve su trenutno rasprodane na mjestu di sam planirao kupiti.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13735a kaj sad, budemo pricekali... ima vecih leca, ali me muci kak da ju stavim unutra. to bi trebalo izraditi neki posebni nosac, al nemam stvarno ideje kak...
razmisljanja i ideje su dobrodosle... pametnije komentare molim
ivanm, 3alfa3 i slowrider - na vas najvise racunam