Općenito > Propisi

Jača mašina na kosturu od 50 ccm

<< < (4/6) > >>

White:

--- Citat: gokiSP - 10 Listopad, 2009, 17:48:25 ---vec dobrih 2 godine me policija uopce nije zaustavljala tako da nemam problema..btw blokada postoji za 180...

--- Kraj citata ---

ja nosim krunicu dole u pretincu....Zaustavili me par puta i pustili.Nekidan ja idem 50 i kazem necu vise kad ono g#vn# u daljini me snimaju(Bez tablica,vozacke)ja lijepo prođem pored i drugim putem nazad....krunica pomaže.... :angel10: :moli: :moli:

3alfa3:

--- Citat: White - 15 Listopad, 2009, 17:37:12 ---ja nosim krunicu dole u pretincu....

--- Kraj citata ---

Ja u Boga ne vjerujem. Ti ocito vjerujes, ali ga koristis ko jeftinu kurvu.
Ako postoji, mislim da se vise ljuti na tebe nego na mene  ;D

White:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Listopad, 2009, 17:50:29 ---
Ja u Boga ne vjerujem. Ti ocito vjerujes, ali ga koristis ko jeftinu kurvu.
Ako postoji, mislim da se vise ljuti na tebe nego na mene  ;D

--- Kraj citata ---

:happy6: :toothy10: voli on nas sve jednako :)

3alfa3:

--- Citat: kiki17 - 10 Listopad, 2009, 13:56:39 ---zanima me kakva je procedura ako te murija slucajno štopa na kosturu od 50 ccm a gore mašina od 150..

--- Kraj citata ---

Ista kao i kad te namjerno stopa....
Gle, mozes proci "jeftino" pa odraditi vanredni tehnicki pregled i platit kaznu za nepravilan skut, a mozes proci i puno gore - kriva kategorija vozacke i slicno....

--- Citat: White - 15 Listopad, 2009, 17:52:40 --- :happy6: :toothy10: voli on nas sve jednako :)

--- Kraj citata ---

Jezim se od pomisli da nisam sam odgovoran za sve sto napravim i da mi neko "gore" sudi o bilo cemu.
Bog? Ne hvala.
Crkva? Nemojte me zajebavat  ;D

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Listopad, 2009, 17:58:02 ---Jezim se od pomisli da nisam sam odgovoran za sve sto napravim i da mi neko "gore" sudi o bilo cemu.
Bog? Ne hvala.
Crkva? Nemojte me zajebavat  ;D

--- Kraj citata ---
e alfa, alfa, da te tvoj idol Marko Perkovic samo cuje :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju