Općenito > Propisi
Jača mašina na kosturu od 50 ccm
kiki17:
zanima me kakva je procedura ako te murija slucajno štopa na kosturu od 50 ccm a gore mašina od 150..u mom slucaju se radi od sr 50,a masina je od 150ccm,pa me sada zanima kako i sta kada te zaustave.dali ga zapljene itd.
gokiSP:
ako primjete ides na vanredni tehnicki i onda ili placas kaznu ili u najgorem slucaju oduzimaju motor i drze ga kod sebe odredeno vrijeme dok raestave masinu i ustanove o koliko ccm se radi..
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: gokiSP - 10 Listopad, 2009, 15:22:33 ---ako primjete ides na vanredni tehnicki i onda ili placas kaznu ili u najgorem slucaju oduzimaju motor i drze ga kod sebe odredeno vrijeme dok raestave masinu i ustanove o koliko ccm se radi..
--- Kraj citata ---
Jel odgovaraju ako pokvare nesto dok raskapaju?
gokiSP:
neznam al cisto sumnjam da da..uostalom tesko da moze sta pokvarit..skida se samo cilindar
zL!Ko:
--- Citat: gokiSP - 10 Listopad, 2009, 15:22:33 ---ako primjete ides na vanredni tehnicki i onda ili placas kaznu ili u najgorem slucaju oduzimaju motor i drze ga kod sebe odredeno vrijeme dok raestave masinu i ustanove o koliko ccm se radi..
--- Kraj citata ---
a koliko je ta kazna. Koliko sam cuo uglavnom zapljenjuju te motore i nikad ih ne vracaju, barem tu u mom kraju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju