Općenito > Propisi

Oprez Osiječani,BLOKADE!

<< < (2/9) > >>

gumy:
pa kad nikog drugog nemogu uhvatit pa se bahate na skuterima, to je već tako zadnjih 2-3 godine i moš ga jebat

marko.p:
bit ce toga sve vise, g#vn# pandurska

Iwo SR Tuono:

--- Citat: dino gp1 - 10 Listopad, 2009, 10:38:12 ---Tako je i mene neki dan zaustavio, došao je do mene u koloni automobila (u centru grada) sa beverlyem i rekao da stanem sa strane a okolo milijun ljudi i sve gledaju... hebote ponašaju se prema nama kao da smo kriminalci :angry7:

--- Kraj citata ---
to je vjerovatno bilo nekidan jer taj s beverlyem se ne voza često..uglavnom ja sam ga isto vidio, iza mene laser dreči i sa četvrtinom gasa sam prošao pored i gledao je duuugo zamnom  :hmh:
jebe me ona jakna stunt zelene boje, dosta je uočljiva, dok skuter sam po sebi i nije, mat crni s maslinasto zelenim grebenom nije neka uočljiva kombinacija...al jakna zato  :toothy3:

Keky.sb:

--- Citat: gumy - 10 Listopad, 2009, 13:08:43 ---pa kad nikog drugog nemogu uhvatit pa se bahate na skuterima, to je već tako zadnjih 2-3 godine i moš ga jebat

--- Kraj citata ---

u pravu si.
meni je jedan žandar čak to i priznao da mora netko platiti kazne za one na litrama što elegantno samo produže pokraj njih.  :angry9:

dino gp1:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Listopad, 2009, 23:11:14 ---to je vjerovatno bilo nekidan jer taj s beverlyem se ne voza često..uglavnom ja sam ga isto vidio, iza mene laser dreči i sa četvrtinom gasa sam prošao pored i gledao je duuugo zamnom  :hmh:
jebe me ona jakna stunt zelene boje, dosta je uočljiva, dok skuter sam po sebi i nije, mat crni s maslinasto zelenim grebenom nije neka uočljiva kombinacija...al jakna zato  :toothy3:

--- Kraj citata ---

A mene je vjerojato zbog buke i zaustavio (shot i gljiva) :laughing7:
Primjetio sam da je malo čudno gledao skuter a još čudnije mi je da nije ništa komentirao  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju