Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oprez Osiječani,BLOKADE!  (Posjeta: 8990 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
  • Spol: Muški
  • SP 50
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner sp50
Odg: Oprez Osiječani,BLOKADE!
« Odgovori #20 : 31 Prosinac, 2009, 14:23:45 »
Mene je u 8mj zaustavio presretac. Kod mene u gradu stoje srijedom i cetvrtkom i dobro znam gdje stoje i kakav imaju auto, ja izlazim iz jedne ulice kad oni preko ja ih vidim i ja krenuo prema jednom naselju kad pogledam u retrovizor oni zamnom a ja polako do 50kmh(a elektronsku blokadu prodao prije tj dana) i oni se vozili 3km iza mene kad me odjednom prestignu popale ona sva plava svjetla i onu sirenu i daju zmigavac i ja stanem kad izade suvozac pandur kod nas najgori pandur nepozna svog brata, trazi me vozacku i prometnu ja mu dam on kaze to je 50 kubika a ide preko 50 ja kazem neide on meni sjedni u auto i ja gledam video i stvarno 55 pise da sam isao nizbrdo. Kad on meni sad idemo na tehnicki a tehnicki udaljen 5km ja mu kao kazem nemam goriva do tamo a on meni vozi kad ti krepa snaci ce mo se i nista ja vozim ispred njih 20-30 nasat mi smo tíh 5km isli preko pola sata kolone se stvaraju iza nas uzas. 1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #21 : 31 Prosinac, 2009, 14:28:46 »
najebao si ako su zapamtili registraciju

Offline Trinad

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
« Odgovori #22 : 31 Prosinac, 2009, 14:39:04 »
1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima

Hahaa koji si ti luđak, e da mi je to bilo vidjeti :rofll:
Sutra kad ti budu zvonili na vrata pa u postaju će biti  :toothy11: :normalan?:
Tako treba  :icon_thumright:

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
« Odgovori #23 : 31 Prosinac, 2009, 14:40:39 »
nastavljam s pricom ima krivina i ja se tu zaustavim kad evo njih parkiraju se ispred mene ja brze sidem i iscupam zicu od svjecice imao sam nastukljano 10cm obicne zice i ja to bacim kad on dolazi i kaze sta je bilo a ja nemam goriva on meni guraj ja kazem nema sanse on meni onda cu zvati slepsluzbu u tvom trosku a ja njemu rekao si da ce mo se snac a on meni onda skini tablicu a ja to nije moj posao a on kaze onda ce mo zvati majstora pa ces njega platit ja kazem dobro i nista on sam skinuo dosla jos jedna patrola i oni otisli po 2l goriva a meni sad fali komad one zice a ja kazem trebam svjecicu ocistit i onda mu kazem sad kad sam cupao pukao mi komad zice i sad mi fali ma 1cm kad se policajac sece i nade taj komad sto sam bacio a on evo nasao sam komadic zice. I ja spojim i upalim ga on meni gurne tablicu ona ispadne nasred ceste al ja nastavio vozit.motor ide 93kmh tablica sastrane, bez zadnje kocnice tehnicki 105kn tehnicki neispravan 1000kn i sastrane tablica 300kn i jos me testirali na droge. Drama

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #24 : 31 Prosinac, 2009, 15:04:01 »
nastavljam s pricom ima krivina i ja se tu zaustavim kad evo njih parkiraju se ispred mene ja brze sidem i iscupam zicu od svjecice imao sam nastukljano 10cm obicne zice i ja to bacim kad on dolazi i kaze sta je bilo a ja nemam goriva on meni guraj ja kazem nema sanse on meni onda cu zvati slepsluzbu u tvom trosku a ja njemu rekao si da ce mo se snac a on meni onda skini tablicu a ja to nije moj posao a on kaze onda ce mo zvati majstora pa ces njega platit ja kazem dobro i nista on sam skinuo dosla jos jedna patrola i oni otisli po 2l goriva a meni sad fali komad one zice a ja kazem trebam svjecicu ocistit i onda mu kazem sad kad sam cupao pukao mi komad zice i sad mi fali ma 1cm kad se policajac sece i nade taj komad sto sam bacio a on evo nasao sam komadic zice. I ja spojim i upalim ga on meni gurne tablicu ona ispadne nasred ceste al ja nastavio vozit.motor ide 93kmh tablica sastrane, bez zadnje kocnice tehnicki 105kn tehnicki neispravan 1000kn i sastrane tablica 300kn i jos me testirali na droge. Drama

ti si lud definitivno i jesi sta platio?????????'

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #25 : 31 Prosinac, 2009, 15:10:50 »
hahaha,,,,,,,,,,,,,,
dobro da nisi skino klip i cilindar pred njim...........hahah

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
« Odgovori #26 : 31 Prosinac, 2009, 15:15:13 »
Dobio sam kaznu 1300kn ja se zalio da neradim nigdje da nemam odkud i spustili mi na 700 al jos nisam platio ma nekidan mi stigne i za tramvaj 300kn sto su me uhvatili u 2mj. za popi***t

Offline mario_f15

• maxi forumaš
  • 2T Power !
« Odgovori #27 : 31 Prosinac, 2009, 15:16:58 »
samo piši žalbe....da nigdje ne radis ,da nemas novaca..
i mislim da neces nista platit........ :)

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
« Odgovori #28 : 31 Prosinac, 2009, 15:58:11 »
Do 5mj cu si kupit sp180 i stavit cu mu kit i za njih cu bit yamaha r1. A ovu kaznu nek prekrize jer im necu platit a novce imam.

Offline mario_f15

• maxi forumaš
  • 2T Power !
« Odgovori #29 : 31 Prosinac, 2009, 16:23:34 »
Do 5mj cu si kupit sp180 i stavit cu mu kit i za njih cu bit yamaha r1. A ovu kaznu nek prekrize jer im necu platit a novce imam.
samo napisi u zalbi da nemas novaca  i  mislim da neces nista platit.....
a ako napises da imas novaca sve ces platit...kao sto si sad napisao da imas novaca.............. :angry7:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #30 : 31 Prosinac, 2009, 16:28:14 »

Pretpostavljam da si jos dijete pa ces proci bez novcane kazne.
Ako si stariji od 18, onda ces nesto i naucit, a ako neces, onda ces se cesto nalazit u istoj situaciji.

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #31 : 31 Prosinac, 2009, 18:22:48 »
da nisi mogao bolje bacit taj komad zice... :toothy9:
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
« Odgovori #32 : 31 Prosinac, 2009, 19:56:26 »
Ja imam 24. Ma ko zna sta bi bilo da nije nasao taj komadic. Kad mi je krepao kao rekao mi je rekao ako ga necu terat na tehnicki da mi je kazna od 3do7 tisuca kazna ja sam rekao hocu al nemam goriva on mi je rekao to isto kao da si rekao da neces a on onda kaze zvat ce mo slepsluzbu pa ces platit u svom trosku ja kazem necu ih sigurno platit i pokupi se jedan policajac i ode i donese gorivo. Na tehnickom sam trebao odma platit ja kazem nemam novaca on kaze nazovi nekog da ti donese ja kazem nemam na racunu i policajac mi da mob. i frend mi donese lovu. A imao sam i goriva i love i na racunu ja sam mislio da ce me  pritvorit i onda me odvedu u postaju na testiranje za droge. Citi film to je sve trajalo oko 3 do 4 sata. Skoro se onaj na tehnickom zabio u komp kad je isao na valjke bez zadnje kocnice skoro sam pao na koljena od smjeha.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #33 : 01 Siječanj, 2010, 17:04:10 »
murija je zakon.ja volim muriju oni su tako super.seks,krofne i rokenrol

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #34 : 01 Siječanj, 2010, 18:05:21 »
Ne može on zvati šlep službu a ni majstora o tvom trošku. Ako nemoš do stanice za teh. pregled skidaju se tablice a skuter sa strane ceste, i to je praksa u skladu sa zakonom. A to šta se danas svaki drugi nadobudni pandur preserava i kroji pravdu je neka druga stvar.

Offline pruki21

• OPREZ na tržnici
  • forumski skejter
  • *
  • SP 50
« Odgovori #35 : 01 Siječanj, 2010, 19:10:01 »
Ja sam rekao nek zovu ja ih necu sigurno platit.

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #36 : 03 Siječanj, 2010, 23:35:08 »
Pretpostavljam da si jos dijete pa ces proci bez novcane kazne.
Ako si stariji od 18, onda ces nesto i naucit, a ako neces, onda ces se cesto nalazit u istoj situaciji.
Ja kada sam uzeo skutera nisam imao blagog pojma za te zajebancije da te šalju na teh. ak voziš preko 50, a kamoli da postoje kamioni sa valjcima i sad kad sve to vidim i čitam tuđa iskustva dođe mi najrađe da ga prodam. A opet stavljati daljinsku blok. i jurit naokolo kolko ide, pa ti se nakelje od iza, snime te i pošalju na tehnički kad tamo max. 49km/h, i šta onda, svađat se sa pandurom da se njega to sa blokadom ne tiče...  :sad1:
Mislim da drugog izbora sem daljinske blok. niti nema.
Za teh. sam si sajlu sredio da ne ide preko 50, i radio skut i išao kao neki 4T (drukčije radi nego sa šajbom na variatoru), i rekao da tako vozim, nema šanse :sad3:

Offline iksipsilon

• forumski pješak
  • *
  • Banned!
  • Moja Kaciga: XR1000
  • MojSpuh: serijala za sada
« Odgovori #37 : 04 Siječanj, 2010, 11:19:58 »
Mene je u 8mj zaustavio presretac. Kod mene u gradu stoje srijedom i cetvrtkom i dobro znam gdje stoje i kakav imaju auto, ja izlazim iz jedne ulice kad oni preko ja ih vidim i ja krenuo prema jednom naselju kad pogledam u retrovizor oni zamnom a ja polako do 50kmh(a elektronsku blokadu prodao prije tj dana) i oni se vozili 3km iza mene kad me odjednom prestignu popale ona sva plava svjetla i onu sirenu i daju zmigavac i ja stanem kad izade suvozac pandur kod nas najgori pandur nepozna svog brata, trazi me vozacku i prometnu ja mu dam on kaze to je 50 kubika a ide preko 50 ja kazem neide on meni sjedni u auto i ja gledam video i stvarno 55 pise da sam isao nizbrdo. Kad on meni sad idemo na tehnicki a tehnicki udaljen 5km ja mu kao kazem nemam goriva do tamo a on meni vozi kad ti krepa snaci ce mo se i nista ja vozim ispred njih 20-30 nasat mi smo tíh 5km isli preko pola sata kolone se stvaraju iza nas uzas. 1km ispred tehnickog oni stanu sastrane da propuste kolonu kad ja pogasu i na jednoj krivini odma ima

Ovo mi je poznato,ima i kod nas u KA jedan takav  :angry7:
Zaustavio svoju mamu i naplatio joj kaznu 700 kn šta nije imala zimske gume na autu (a bili su kakvi takvi zimski uvijeti)...
I druga stvar,frend ga vozio na posao i tako oni pričaju malo i ovaj njemu kaže da malo kasni već,i naravno frend malo stisne gas da se požure,da bi na kraju ovaj izašao iz auta,rekao frendu da ga pričeka i vratio se sa napisanom kaznom za prebrzu vožnju  :angry7: :nono:
I šta reći na takove ljude :'(
xy

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #38 : 04 Siječanj, 2010, 11:38:36 »
Ovo mi je poznato,ima i kod nas u KA jedan takav  :angry7:
Zaustavio svoju mamu i naplatio joj kaznu 700 kn šta nije imala zimske gume na autu (a bili su kakvi takvi zimski uvijeti)...
I druga stvar,frend ga vozio na posao i tako oni pričaju malo i ovaj njemu kaže da malo kasni već,i naravno frend malo stisne gas da se požure,da bi na kraju ovaj izašao iz auta,rekao frendu da ga pričeka i vratio se sa napisanom kaznom za prebrzu vožnju  :angry7: :nono:
I šta reći na takove ljude :'(

nista reci... kazna koju bi on meni napisao je oko 1000 kuna, a metak koji bi ja potrosio je 10 kuna...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline zmijavci

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Imotski
  • Moj Skuter: Peugeot-sf-2,Gilera runner sp50 2008
  • Moja Kaciga: shark s 500
  • MojSpuh: Tp nardo,top line
« Odgovori #39 : 04 Siječanj, 2010, 12:54:01 »
nista reci... kazna koju bi on meni napisao je oko 1000 kuna, a metak koji bi ja potrosio je 10 kuna...

:toothy9: :toothy9: :toothy10: :laughing1:
SF u srcu...BRZINA u glavi...ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari!!!