Tehnički kutak > Tuning skutera
kako primiriti aeroxa..?
DvdAerox:
je originalni feder kontrasta gore?
franko666:
neznam na sta mislis ,sve je orginal ,osim sad tog sport varimata i auspuha,volio bim pogledat marku variomata ali neznam skinut,otsarafija sam poklopac a nece dole,prova sam lagano cekicem..,ali nece..
DvdAerox:
si lud? nemoj nis cekicem lupat...
cudno da ti toliko vrti ako nije nis kemijano oko kvacila... i da su ti neznam kolko lagane rolice stavili nebi imo nikakav start a to znaci okretaji nejdu gore i ne dere se, neznam kolko tocno treba originalnim oprugama kvacila da uhvate sa rr-om, ali ne uhvati sigurno prije 10 metra sta si krenuo punim gasom...
hrvojekovacic:
stavi teže rolice :headbang: bar za jedno 1,5-2 grama..
pa češ vidit razliku :icon_biggrin:
SF-2:
--- Citat: franko666 - 10 Listopad, 2009, 12:46:37 ---neznam na sta mislis ,sve je orginal ,osim sad tog sport varimata i auspuha,volio bim pogledat marku variomata ali neznam skinut,otsarafija sam poklopac a nece dole,prova sam lagano cekicem..,ali nece..
--- Kraj citata ---
cekaj malo, zasto zasto ne skines taj variomat i stavis rolice i opruge kvacila koje idu uz taj auspuh, jer si uz njega najvjerojatnije dobio rolice i opruge i montiras to na serijski variomat i onda probas... ti si promijenio auspuh, i variomat a najvjerojatnije i rolice i sve si to samo nasarafio i sad ti ne ide kako treba... ne mozes to sve mijenjat a ostavit kvacilo kako je, kako su vec rekli ljudi prije u temi, trebaju ti odgovarajuci federi kvacila.
moj ti je savjet da stavis ono sto je predvidjeno s takvim auspuhom, ako nemas to nadji na netu ili nek ti netko kaze koje role i federe da stavis. jer to sto si ti montirao je lutrija.
a kasnije kombiniraj kad vec imas neke rezultate i znas otkuda krenut.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju