Tehnički kutak > Tuning skutera

kako primiriti aeroxa..?

<< < (3/5) > >>

franko666:
moram napomenut da sa mojim orginal variatom nis nije isa,mozda malo 10- 30 bi povuka,kasnije mrtav je bio,sad vrti ko lud ,ja imam 95 kg ,a bojim se da mi ne proklizi na mokrom  na manjim brzinama..,mozda mu ipak spustit iglu dati vise goriva pa se nadam da bi ludo vrtio i do 10-90..

Iwo SR Tuono:
da, tu se dolazi do vječnog zakona od 100€ koji kaže dok ne stučeš 100€ u roline, centralne, šuštice, dizne i popratne gluposti neš naučit štelat skuter  :laughing11: :laughing11:

po meni prvo ti napiši koji variomat imaš pa će ti netko dat setup za minarelli, jer uvijek se isti dijelovi vrte uglavnom

franko666:
da to i ja zelim,ali neznam skinut poklopac ,imbusom skinem vide,tuckam cekicem ali nece doli,gleda sam kad mi ga je mali skida 1 minutu i dole je biaima li neka caka za skinuti poklopac?????????

RimSo:

--- Citat: franko666 - 10 Listopad, 2009, 23:26:36 ---da to i ja zelim,ali neznam skinut poklopac ,imbusom skinem vide,tuckam cekicem ali nece doli,gleda sam kad mi ga je mali skida 1 minutu i dole je biaima li neka caka za skinuti poklopac?????????

--- Kraj citata ---

Postoji nacin da si kupis pistolj na kompresor i to odvrnes... :laughing11: :laughing11:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: franko666 - 10 Listopad, 2009, 23:26:36 ---da to i ja zelim,ali neznam skinut poklopac ,imbusom skinem vide,tuckam cekicem ali nece doli,gleda sam kad mi ga je mali skida 1 minutu i dole je biaima li neka caka za skinuti poklopac?????????

--- Kraj citata ---

majstore jel nije jednostavnije uzet mob i nazvat lika koji ti je to stavljao,i pitat ga koji je varijator gore? nemoj bezveze lupat cekicem po vario,savit ces radilicu il ce puknit!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju