Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika sviječice
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Nabukodonozor - 18 Travanj, 2010, 12:22:36 ---.. evo skinuo Iu24 i stavio običnu ex..24 ku,kida cestu u startu,kasnije padne na snazi ..
ma kužim da je do softwarea,trebam staviti 1.2v,skinuti 1,5v
al tražim taj rs kabl od gamb do kompa,kao da je u zemlju propao ..
ništa biti će lagano sutra do chipoteke pa lemi ..
znaći motul? njega sam koristio u početku,bilo sve ok,castrol :angry9:,
ajd hvala,a i napokon mi stiže nova red sponge(nemogu vjerovati) da
su Os konačno odlučili mi nabaviti ..
pozdrav iz Smrdograda !! :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
i više zraka neš dobit remapiranjem nego izvadi sve iz airboxa i stavi red sponge i skini ono crijevo što "dovodi" zrak odnekud iz plastika...
kamikaza:
e sad mene nesto muci kupio sam denso koja je malo duza od ngk i nakon par kilometra iso gledat svjecicu i vidio elektrodu savijenu.znaci klip udara po njoj to mi moze sjebat klip i stavio sam ovu ngk koja je kraca ali se cudnjije ponasa....kao da mu je pasalo do udaranje :D koj bi mogo bit razlog jer po nekoj logici bi trebalo bit obrnuto radi se o sr 70 ditech
Nabukodonozor:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Travanj, 2010, 21:07:41 ---i više zraka neš dobit remapiranjem nego izvadi sve iz airboxa i stavi red sponge i skini ono crijevo što "dovodi" zrak odnekud iz plastika...
--- Kraj citata ---
pa imam red sponge,a crijevo je u kanti već odavno.. naručena je nova crvena .. danas navečer idem sa šljake,kiknem ga i kida u startu,vuče ko blesav
na satu 85kmh!!! nemogu vjerovati,vozam se po gradu nakon dva piva,prođem ulicom koja ima ugrađeni radar i upozorenje ..
piše "oprez,vozite 82kmh,usporite!!" ..
kupio sam motul expert danas,još nova crvena,ispraznim rezervoar ulja i roknem na tvoju preporuku motul ..
mislim da je kod nas u Slavoniji problem vlaga zraka i zrak je totalno u banani!
morao bih se igrati malo 24-27-32 vrijednosti !!!! jer danas je svježije i motor mirnije radi i čupa ..
a stara crvena unutra,obično sheel mineralno ulje i sviječa DENSO 24 xyz ..
B.E.G.A:
Zadnjih dana mi trokira tech,izgleda da ga zeza ona prasina od vulkana :toothy12:
zL!Ko:
eto ja maloprije slozio sestrinog didija :) kakva je to milina za vozit, a jos vozis se za 20 kn na 100 km :D:D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju