Općenito > Propisi
Prolaz kroz crveno
3alfa3:
oduzima se samo kategorija s kojom je prekrsaj pocinjen
munja:
mene je preko trga Bana Josipa Jelačiča jedno te isti pandur haltao jedno 10 puta i uvijek je bilo isto prepucavanje jer sam bio na motoru od firme na to se izvlačim ali to njih ne j*** ni 5% nikad mi nije dao ništa da potpišem i nikad nisam ništa od tih kazni dobio s tim da sa mu zadnji put rekao da je toliko dosadan da bi i gumenu patku u kadi udavio ko da me čeka čučeč iza čoška zadnje što mi je rekao nakon ovog što sam mu ja rekao još jedna takva i idem s njim u stanicu ali sve u svemu potpisati nisi odbio s obzirom da nisi ništa potpisao nevjerujem da češ ikakvu kaznu dobiti to ti je samo upozorenje
Dino st:
Jel on meni nešto triba dat neki papir da vidin ili išta,jer samo nas je po ure vozalo od marice do škode,gleda mi je vozačku ovaj interventi pa reka ovon prometnom da nan zapiše i onda na kraju reka da če nan oprostit i onda je vida da san kažnjen na kaznenon sudu i onda je reka da če meni napisat a ovome ne a on ima deset puta više prijava od mene ali niti jedna nije kaznena
Dino st:
Di i kako uopče mogu vidit jeli iman kakvu prijavu i za šta je ta prijava,koga da nazoven di da otiđen.
mrcina:
--- Citat: Dino st - 09 Listopad, 2009, 20:15:17 ---Ovome prijatelju je isto pisalo prolaz kroz crveno tamo početkon 6 miseca nije mu oduzelo vozačku i još uvik mu ništa nije došlo na kuču.Mrcina reci jer mi se oduzima samo a1 kategorija pa mi ostaje m kategorija i ostatak ili mi se zabranjuje vozit sve kategorije.Kakava je sad procedura jer mi se upče vridi žalit i kome da se žalin jer mi nije nikakav papir on da.
--- Kraj citata ---
za crveno žalba ti je višak i samo bezveze trošiš novce a ishod bu isti ali za tvoj novčanik i ne jer buju ti sudski troškovi veči.
ode ti samo kategorija ona kojom si upravljao dakle
skuter -a1,a2
moped-m
motor-a
auto-b
itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju