Općenito > Propisi

Prolaz kroz crveno

(1/4) > >>

Dino st:
Ovako pandur je štopa mene i prijatelja kako smo dok je bilo crveno  prošli motorima priko pješačkog i priko duple i digli se na trotoar(ono za pješake) i sad nan je tia napisat da smo prošli kroz crveno,prijatelju mi je oprostija a meni valjda napisa da san proša kroz crveno jer san otprije bia kažnjen.Nije mi da ništa da potpišen niti mi je da ikakav papir.

Koja je dalje procedura di kako se moran žalit,kad če to doč na sud i kad mi se bude oduzimala vozačka oče mi oduzest samo a1 kategoriju a m kategoriju i ostatak ču moč vozit  ili neču smit ništa vozit.

mrcina:
čudime da ti nije odma uzo vozačku jer toje redovna procedura.

mora da buš dobio neku kaznu tek toliko.

veka84sb:

--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 17:25:03 ---čudime da ti nije odma uzo vozačku jer toje redovna procedura.

--- Kraj citata ---

Vjerojatno je napisao neku blazu kaznu ,jer za prolaz kroz crveno ode vozacka kako mrcina kaze!

Dino st:

--- Citat: mrcina - 09 Listopad, 2009, 17:25:03 ---čudime da ti nije odma uzo vozačku jer toje redovna procedura.

--- Kraj citata ---

Ovome prijatelju je isto pisalo prolaz kroz crveno tamo početkon 6 miseca nije mu oduzelo vozačku i još uvik mu ništa nije došlo na kuču.Mrcina reci jer mi se oduzima samo a1 kategorija pa mi ostaje m kategorija i ostatak ili mi se zabranjuje vozit sve kategorije.Kakava je sad procedura jer mi se upče vridi žalit i kome da se žalin jer mi nije nikakav papir on da.

fic:
vktr s foruma se isao forsat i isto prosao kroz crveno pred murijom i ovi su dosli za njim i dali mu samo opomenu kao prvi puta :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju