Tehnički kutak > Tuning skutera

"raspolovljen" novi runner - hitno

<< < (10/11) > >>

gokiSP:
ovo prvo da a ovo drugo neznam sta ima tamo na ljevoj strani  :icon_biggrin:

Antares:
Ima tamo takav kakav sam opisao. A ima i još jedan kabl kojeg nisam niti iskopčavao (sve druge navedene jesam osim sajle za pumpu) koji ide dole iz bloka, a ispod cilindra i neznam gdje završava.

gokiSP:
a sve sta smeta iskopcaj pa ces kasnije lako pokopcat..sajla od ulja je spojena sa sajlom od gasa...iz rucke ide jedna sajla i onda imas razdjeljnikna kojem su jos dvije sajle..jedna od gasa jedna od uljne..znaci kad das gas jedna sajla poteze istovremeno i ravnomjerno i sajlu od gasa i sajlu od uljne..i tako onda kolko ti das gasa toliko i uljnu otvoris..vise gasa, jaca mjesavina.. :)

Antares:
Aha kužim. Al na kraju ne raspolavljam skuter. Složeno je već sve, samo trebam spojit kablove od karba i sredit termostat.

SF-2:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Listopad, 2009, 20:40:46 ---Problem je ak se spucas u nekog, inace nije  ;D

Ovak, ko da je snijeg i led, lagano do njega i gledaj 200 metara ispred sebe i bit ce OK

--- Kraj citata ---

hehe, @Antares, pazi s tom prednjom kocnicom po pijesku i sliskoj cesti, ne zelis naucit na tezi nacin...  :icon_biggrin:

kad sam ja kupio svoj skuter od jednog tipa, prednje plocice su bile nove (doslovno), a zadnje spremne za zamjenu.

mislim nebitno, ali ne kuzim kako netko moze pored prednje i zadnje kocnice koristit samo jednu, pa na svim vozilima cca 75% sile apsorbiraju prednje kocnice, zato se kod auta zadnje plocice rjedje mijenjaju od prednjih...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju