Tehnički kutak > Tuning skutera
"raspolovljen" novi runner - hitno
giannelli:
--- Citat: Antares - 09 Listopad, 2009, 18:52:46 ---Imam to dogovoreno već sa chupsy-em, sutra ako će skuter biti u voeznom stanju. Jel veliki bad ak vozim samo sa prednjom kočnicom? Vozit ću lagano i po brdima da izbjegnem aute.
--- Kraj citata ---
tak sam i ja vozio kroz grad sa prednjom samo kad sam prvi put skido makinu, na nijedan semafor nisam mogao stat, pre iritantno kad se naviknes na obje.
al nece mu nista bit.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 09 Listopad, 2009, 18:52:46 ---Imam to dogovoreno već sa chupsy-em, sutra ako će skuter biti u voeznom stanju. Jel veliki bad ak vozim samo sa prednjom kočnicom? Vozit ću lagano i po brdima da izbjegnem aute.
--- Kraj citata ---
Problem je ak se spucas u nekog, inace nije ;D
Ovak, ko da je snijeg i led, lagano do njega i gledaj 200 metara ispred sebe i bit ce OK
Antares:
Ništa teže od vožnje na biciklu :D.
Vozio danas bicikl prvi put nakon valjda 1god+. 100m od kuće gledam kod volana da bi vidio okretaje. Prvo skretanje skoro stisnuo mjenač brzine da upalim žmigavac, vrhunac, uletim ispred tramvaja i gledam onak malo lijevo koso u nepostojeći retrovizor hehe.
Benjamin:
Ak se skida blok s nosaca motora onda je potrenbo auspuh skidati..a ak se skida blok skupa s nosacem motora s rame onda nije potrebno..
nadale treba odpojiti
-amortizer
-uljnu pumpu izvaditi ili odpojiti crijevo s rezervara i frge kaj je teze i masniji posao
-frgu skinuti s prirubnice ili odpojiti crijeva i sajlu gasa s nje onda moze ostati na prirubnici
-odpojiti struju
-odpojiti kabel s releja od anlasera
-skinuti celjust
-odpojiti crijeva od hladenja
-odpojiti senzor temperature
Mislim da sam sve naveo...
Antares:
Vjerojatno.
Ovo na struju se odnosi na onaj deblji kabl koji se spaja s desne strane di i crijevo od antifriza koji ide u blok motora, jel?
S lijeve strane ima 2 kabla čiji je spoj nekakava bijela plastika. Što je to? Jol to taj kabl za alnaser?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju