Tehnički kutak > Tuning skutera
Razlika u snazi LC/AC
Iwo SR Tuono:
ja oću morinija jer mi cijeli prijenos paše sa ditecha, tu odmah imam riješen taj segmet.
Samo bi blokove rastavio, ležajeve i semeringe nove, novu radilicu i složit termogrupu i spuh.
E sad, to nebi trebalo bit nešto ekstra puno para samo je moj problem karburator, ja oko tog neznam ništa jer sam radio sam purejet/ditech tsdi skutere i štelanje karba je za mene teški šit iako mislim da se i to može naučit, ugl ša oću reć, morinija oću jer ga mogu na ramu od ditecha našarafit i njegov vjek će se mjerit u radnim satima, znači više od 10 sati ta makina neće radit godišnje tako da ono, odvozim drag i makina dolje i moja ditech natrag na ramu i eto :icon_biggrin:
Giz:
Sam moraš odlučiti čisto iz razloga što nema nekog supporta za taj tip motora.
Ako se složi kako spada, ne vidim niti jedan razlog da ide lošije od srodnih tipova motora.
Iwo SR Tuono:
kako misliš supporta?? ne kužim tu riječ u ovom kontekstu? misliš nema rezervnih dijelova il servisne mreže?
ja imam ditecha, to je morini lc, sam sebi sam i servisna mreža i trgovina dijelova kompa moj, ništa u hr nemoš nać za njega zato imam određenu zalihu dijelova za štelanje i gluposti ako se šta desi :icon_biggrin:
Giz:
Krivo sam se izrazio.
Nema dijelova na biranje. Masu puta si prepušten da radiš sa onim što ima ili da sam turpijaš.
Iwo SR Tuono:
aha to, a gle, mislim da će za neki solidan midrace bit dijelova...kontaktirat ću piccila sutra a sad ću okvirno pogledat na scooter centru i srodnim stranicama šta se nudi...ove karb makine su mi totalna nepoznanica :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju