Tehnički kutak > Tuning skutera
Razlika u snazi LC/AC
Iwo SR Tuono:
Možda ovog ima al mi se neda tražit, uglavnom uzmimo za primjer, piaggio ac vs piaggio lc, složen midrace sa istim setupom itd, koiko je ac slabiji od lc-a? može i u postotcima,netreba u konjima ako nitko nezna, interesira me jer bi možda složio midrace neki ako nije preveliko odstupanje... :hello:
sanatorium:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Listopad, 2009, 20:23:16 ---Možda ovog ima al mi se neda tražit, uglavnom uzmimo za primjer, piaggio ac vs piaggio lc, složen midrace sa istim setupom itd, koiko je ac slabiji od lc-a? može i u postotcima,netreba u konjima ako nitko nezna, interesira me jer bi možda složio midrace neki ako nije preveliko odstupanje... :hello:
--- Kraj citata ---
za piaggio neznam ali za kymco super 9 AC ( kit midrace Hebo Manson Replica 70cc ) daje oko 15ks ( uz svih drugi potrebni djelovi )
Giz:
Ako posao radi netko tko stvarno zna što radi, razlika nebi smjela biti veča od 5%.
Iwo SR Tuono:
u biti ja bi našao negdje morini ac i složio samo za drag, a sad nebi išao dalje od midrace-a jer nemam više para, a za meditarrean scooter open iduće godine mislim da mi neće ni trebat jači skuter za 2. ili 3. mjesto :toothy11:
Giz:
AC radi do midracea, preko toga se prebrzo toplina generira da bi ventilator to raspuhao u kratkom vremenu.
Problem je što su termalni peakovi kod zračnjaka daleko izraženiji i tu voda jako pomaže u prigušivanju istih.
Morini nije loš, dapače. Našao sam neka riješenja koja su daleko bolja od ostalih samo se ljudi ne upuštaju radi predrasuda ili neznanja.
Mana im je usis sa jednom lamelicom, manjak supporta i kod mene konkretno na mom skutu su slabe radilice tj nisu kaljene kako spada.
Ako se to riješi, sposobni su puno toga napraviti.
Ono što ja tvrdim je: "Lako pametovati tuđom pameti, kad moraš sam sve naučiti tu se vide pravi junaci".
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju