Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 3GS 16/32 GB vs SE X1
Iwo SR Tuono:
ej luka, ja imam iphone skoro godinu dana
ev ovako, mape i ostale stvari za navigaciju koriste triangulaciju, što će reć da se moraš spojit na net da bi te lociralo, uglavnom, on korsiti 3g gdje može, gdje nemože koristi EDGE...e sad, trebalo bi ga jailbreakat kao mog da se može ugasit edge da ti ne troši pare, 100kb ti stoji 5kn, šta će reć da 1mb stoji nešto više od 50ak kn bez tarifnog paketa, kad imaš pretplatu kao ti to ti guta pare nekontrolirano pa na kraju mjeseca dobiješ račun po par stotina eura.
Moj prijedlog ti je da kupiš web n walk onaj paket za 50kn i tu ti ulazi neki promet što će ti bit dovoljan za mail i neke gluposti (ali ne i youtube).
Ja ću ti reć jedno, jednom iphone uvijek iphone ;)
Imaš masu kopija ali original je samo jedan, za njega imaš milijun aplikacija, nikad nemože dosadit i voljet ćeš ga zauvijek :glasses9: :hello:
Iwo SR Tuono:
e da, na wlan se spaja osim ako wlan mreža ne traži secure w2 klijenta, tu imaš pomanje probleme, za wpa i wep enkripcije nemaš problema, ugl u centru rijeke usred dana usred noći si na netu besplatno itd itd
pixa.93:
a jel ste vi svjesni da ako uzimate original iphone on nema blututh
gokiSP:
nema ugradeni gps?
sfreak:
@goki...ima onaj google maps...
@pixa.93...ima ali se ne moze slat s moba na mob...zato me zanima dal postoji aplikacija koja to omogucava
@iwo...znaci iskljuci se edge...i recimo da ne idem na net osim tamo di je to free (sto mi je ok) i di mogu...ali recimo ja odem na put i zelim koristit google maps...ako se ne spojim na net to ne radi?
sto je sa google earth...to nije navigacija...se isto moram spajat na net?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju