Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone 3GS 16/32 GB vs SE X1

(1/5) > >>

sfreak:
s obzirom da cu mozda uzet nesto izmedju ova dva, ali mozda jer je to dosta para...

neke konkretne odgovore bi molio samo...vecinom su po karakteristikama slicni, ali po cijeni i nisu bas...ko zna nek napise neke znacajke koji jedan ima a drugi nema ili tako nesto...

za one koji imaju iphone...on se moze spojit na net recimo kod kuce preko modema ili u gradu di je to moguce preko wlan-a i to je besplatno jel tako...jer ne bi uzimao onu i tarifu

gokiSP:
normalno besplatno preko wlan-a se spajas

Kemo_nrg:
ma ebo te SE, uzmi iphone, obadva sam imao priliku razlgledati, iphone mi je puno bolji

sfreak:

--- Citat: Kemo_nrg - 08 Listopad, 2009, 20:33:46 ---ma ebo te SE, uzmi iphone, obadva sam imao priliku razlgledati, iphone mi je puno bolji

--- Kraj citata ---

evo privlaci me to sto sam do sad imao par sony ericssona i nikad problema s njima i jako sam zadovoljan (trenutno koristim C902) a i to sto je ipak jefiniji nesto od 16GB verzije i dosta vise od 32GB

sfreak:
sad bas gledam i uskoro dolazi x2 hahaha

ne znam iphone me ful privlaci

evo par pitanja...google maps i google earth...one se mogu koristit besplatno, znaci ne spaja se na net ili tako nesto?

dal postoje aplikacije koje omogucuju slanje podataka preko bluetootha na druge mobove i na komp...i gledanje recimo divx filmova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju