Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 3GS 16/32 GB vs SE X1
White:
--- Citat: pixa.93 - 08 Listopad, 2009, 21:07:23 ---a jel ste vi svjesni da ako uzimate original iphone on nema blututh
--- Kraj citata ---
LOL..ima...Program se zove iBluetooth...i radi odlicno
White:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Listopad, 2009, 22:51:46 ---ja imam bijeli 3gs 16 gb i prezadovoljan sam,ima naravno ugrađen gps,treba mu se instalirat aplikacija koja omugacava povezivanje sa drugim uređajima preko bluetootha,perverzija,uzimaj to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
čovjek ti reko...Ja imam samo crnog... :laughing6: Odlicna stvar imas detektor metala,bolesnu kameru i pun qurac aplikacija za njega....Dok na se x1 ono...Cigla,rasklima se brzo i spori je...Ajfon je 600mhz 256rama :drunken_smilie: Neces pogrijesiti ako ga uzmes :icon_thumright:
pixa.93:
al pazite dok kupujete jel kupiujete iphone ili hiphone
sfreak:
mislim da ako cu uzimat uopce da cu uzet iphone...
pixa ne brini, mislim uzet iz t-mobilea
ali ipak mislim da cu ostat na C902 i produzit pretplatu i kupit si skut...
Brla:
pokraj iphonea sve drugo su samo mobiteli... ima najbolji softver na svjetu i isto tak najrazvijeniji touchscreen... živcira me kod drugih touch dok su spori dok ovaj ti točno prati prst i ne šteka... da se sa iphoneom svašta napravit jer postoji milijun aplikacija a i software je predobar jer svakim updateom baterija dulje drži :icon_biggrin: jednostavno musthave dok se bude imalo para :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju