Ostalo > Svijet računala i mobitela

5800 expres music

<< < (2/4) > >>

Bokygs:

--- Citat: marko.p - 08 Listopad, 2009, 19:54:29 ---imam ga i ja par mjeseci, ima ti wireless i radi dobro, accelerometar ti je valjda ono kad ga rotiras pa se slika prilagođuje i osjetljiv je na pokretne, to je valjda to, i dobiješ uz njega mem od 8GB

--- Kraj citata ---

Jest,to je to :icon_thumright:

Sto se tice tv-outa...imas kabal kojeg ukopcas u mob i u tv i na ekranu od tv-a vidis sve sto i na mobitelu...

Kemo_nrg:

--- Citat: Bokygs - 08 Listopad, 2009, 20:13:56 ---Jest,to je to :icon_thumright:

Sto se tice tv-outa...imas kabal kojeg ukopcas u mob i u tv i na ekranu od tv-a vidis sve sto i na mobitelu...

--- Kraj citata ---
  hhh, znam to, nisam tolko osnut  :icon_biggrin: , zanimalo me za kabal  :toothy10:

S.F. sf2:
moj brat takodjer ima tu nokiu  :laughing6:  mobitel je s obzirom na cifru za 5,mane-nema ngage,i touch nije bas po meni neki,npr nemres radit dvije stvari odjednom,znaci jedan prst a ne ko ajfon ono rastezanje s 2 prsta

Kemo_nrg:
jutros kupio mob, predobar mi je,

samo znal neko neku stranicu za skidan je igrica i gluposti, na mobil9.com, ima samo nekoliko, znal neko jos kakvu str

Lazo:

--- Citat: Kemo_nrg - 09 Listopad, 2009, 18:38:24 ---jutros kupio mob, predobar mi je,

samo znal neko neku stranicu za skidan je igrica i gluposti, na mobil9.com, ima samo nekoliko, znal neko jos kakvu str

--- Kraj citata ---

vidi na kojoj je verziji softwer (menu>postavke>telefon>upravljanje telefonom>nadopune uređaja)

ak je v11 nadopuni ga ili preko moba (treba ti jak signal s wlanom) ili preko nokia software updatera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju