Ostalo > Svijet računala i mobitela
5800 expres music
Kemo_nrg:
planiram kupit ovaj mob, imal ga iko ovjde na fourmu da mi kaze nesto vise iz iskustva???
Bokygs:
Imam ga ja vec negdje 8 mjeseci.
Za mob imam samo riječi pohvale...
Ekran odlican,velik i velike rezolucije(super kad gledas filmove i surfas po netu)
Zvučnici fenomenalni,gps i wlan rade odlicno.
Mob je prilično brz sa novijim softverom,no kad ga nakrcas sa puno programa i puno stvari uspori se malo.
Kamera je po danu dobra,po noci malo losija...blic (2ledice) su ok...
Kvaliteta izrade osrednja.
Baterija super,meni traje i po 3-4 dana :)
Tv out je fora stvar,accelerometar također :icon_biggrin:
Neznam vise ni sam sto bi vise rekao :dontknow:
Ako te bas nesto konkretno zanima pitaj,ja cu ti odgovorit ;)
Kemo_nrg:
aaa fala, pa sito sam puno po netu i cini mi se super, a mogu ga u nekoj akciji dobiti jefitnije malo, sutra najverovatnije idem da kupim,
i de mi reci imal on wireless,i sta je taj "accelerometar" , kako za taj tv out, jel dobies kabal neki il kako? i dodjel uz njega 8gB memory?
marko.p:
imam ga i ja par mjeseci, ima ti wireless i radi dobro, accelerometar ti je valjda ono kad ga rotiras pa se slika prilagođuje i osjetljiv je na pokretne, to je valjda to, i dobiješ uz njega mem od 8GB
Kemo_nrg:
--- Citat: marko.p - 08 Listopad, 2009, 19:54:29 ---imam ga i ja par mjeseci, ima ti wireless i radi dobro, accelerometar ti je valjda ono kad ga rotiras pa se slika prilagođuje i osjetljiv je na pokretne, to je valjda to, i dobiješ uz njega mem od 8GB
--- Kraj citata ---
ahhaa, ok fala vam puno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju