Ostalo > Chat house
Chat za Runner vlasnike :)
2TDottore:
doro sp se jos malo vise uvija od vxra jer nema dva amortizera ali bez obzira necu sad ic svasat ramu....neda mi se.....to uvijajanje rame daje samo ajmo rec lazni osjecaj da bi se moglo past.....a ak se stave dobre vilice,amortizeri i gume onda se lako naviknut na to uvijanje.......valjda...... ;D
gokiSP:
ma daj ja cu ju povarit tolko da cu ju izbacit iz balansa :laughing9:
2TDottore:
sam dai.....prvo ti povari svoju pa cu ja doc probat vozit tog sp-a i onda ak si uspio rjesit uvijanje rame onda cu i ja se mozda odlucit da pojacam svoju ramu.... ;D
gokiSP:
prvo moram stavit dobre gume..vilice se kemijaju ovih dana a amortizer imam neki rms stelajuci tako da manje vise bude dobro a kostalo je 0kn :laughing7:
btw sad mi se ispred kuce dere lik u kamionu "krumpira, kapule" :icon_biggrin:
Keky.sb:
--- Citat: 2TDottore - 15 Listopad, 2009, 12:39:19 ---e da....u malo duzim zavojima dolazi do osjecaja kao da se rama uvija i kod naglih prebacivanja u recimo s-zavojima to je isto katastorfa.....al to cu probat malo kompenzirat kvalitetnim ovjesima.....
btw....uzeo sam polovne f32 sa braking plivajucim diskom 250....mogo sam uzet i f36 za malo vise love al preruzne su mi.... ;D
--- Kraj citata ---
jel se smije znati kolika je cijena polovnih tih koje si kupio i ovih f36?
ajde pojačavajte rame,a onda stavite sve uredno poslikano, da si i ja tako riješim ako funkcionira. :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju