Ostalo > Chat house
Chat za Runner vlasnike :)
gokiSP:
jedino mjesto di se runner eventualno uvija je dole di se sarafi nosac masine na ramu..
Keky.sb:
da, ali se uvija i to dosta. jednom sa prijateljem na motoru, dakle nas dvojica sa po 90+ kila, prolazio sam brzu okuku preko 100km/h, negdje oko 115km/h i mislio sam da će mi se prepoloviti motor. cesta nije 100% ravna, već je malo grbavo i kada sam naletio na tu neravninu motor je samo zaplovio po sredini. odvratan osjećaj. danas tamo uletim sa 90 upravo zbog tog osjećaja koji mi je ostao u sjećanju. gume mogu podnjeti i veću brzinu jer grip na asfaltu nije loš, ali ja ondje više ne želim uletiti sa preko 90 km/h zbog tog osjećaja.
gokiSP:
znam a pogotovo na ovim vecima masinama makar se meni i na 70ccm znao uvijat u brzim zavojima
2TDottore:
--- Citat: Keky.sb - 15 Listopad, 2009, 11:45:48 ---istina. u pravu si. rama mu je velika mana. puno puta sam doživio da mi se u nekom dugačkom zavoju pri velikoj brzini savija po sredini. još mojih 90kg i mora patiti, ali mislim da bi trebalo biti bolje sa drugim vilama i amortizerima. da je ramu malo pojačati. mislim da bi to bio drugi motor odmah.
nego, jesi vile kupio nove i koje su f32 ili f36?
--- Kraj citata ---
e da....u malo duzim zavojima dolazi do osjecaja kao da se rama uvija i kod naglih prebacivanja u recimo s-zavojima to je isto katastorfa.....al to cu probat malo kompenzirat kvalitetnim ovjesima.....
btw....uzeo sam polovne f32 sa braking plivajucim diskom 250....mogo sam uzet i f36 za malo vise love al preruzne su mi.... ;D
gokiSP:
sp sa f36 i rs24 i opet se rama uvija..al ima rijesenja..treba stavit dole 2 pojacanja i onda je to to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju