Ostalo > Chat house

Chat za Runner vlasnike :)

<< < (34/96) > >>

benelli:

--- Citat: Antares - 31 Listopad, 2009, 09:40:24 ---@benelli:

neznam jesi li već kupio plastike, al kolko sam vidio ima na scooter-centru plastika

--- Kraj citata ---
hvala sta si obavjestio ali vec sam narucio neofarbane u piaggiu i dodu me jeftinije nego na scooter centru vec sam gledao na scooter centru

gokiSP:
kolko te ispalo?

ima se moze se  :icon_biggrin:

vx:

--- Citat: benelli - 27 Listopad, 2009, 09:22:40 ---a za toliko i ja pospricam u garazi a neznam dali u komori a ako ne sprica u komori onda cu ja ljepo doma
ma navecer idem do jednoh lika susjeda ajmo rec i on znam da izrađuje spojlere i farba a i radi auspuhe za 4t a koliko sam vidio na njegovoj yamahi je napravio onu ralicu dole i jebeno izgleda a i on ju je ofarbao pa cu ic vidit koliko bi mi uzeo jer dosta njih je farbalo kod njega motor

--- Kraj citata ---

interpukcijski znakovi su ti jača strana   :glasses9:

benelli:

--- Citat: vx - 31 Listopad, 2009, 23:11:26 ---interpukcijski znakovi su ti jača strana   :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma to je samo kad pišem brzo  :toothy12:

benelli:

--- Citat: gokiSP - 31 Listopad, 2009, 23:05:17 ---kolko te ispalo?

ima se moze se  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
te cetri neofarbane plastike 1600kn
a onda sam naso dobru ponudu kod jednog lakirera u puli i trazi 600kn za te cetri plastike pospricat,sprica ih u komori i to primer,špric kit,baza i onda lak
to mi izgleda super ponuda jer jos sam pitao na tri mjesta i svi traze za te 4 plastike pospricat oko 150eura isto u komori samo cak neki i bez špric kita

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju