Ostalo > Chat house

Chat za Runner vlasnike :)

<< < (33/96) > >>

benelli:

--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2009, 22:51:16 ---hm.....po meni nebi trebalo farbanje bit vise od jedno 200-300kn sa materijalom.....ovisno o majstoru......

--- Kraj citata ---
sta mislis 200 300 kna za te cetri plastike mislim da ce ipak doc malo vise tu kod nas

2TDottore:
moguce....sve ti oviso o majstoru kolko ce ti uzet za ruke jer materijal ti je negdje 100-150kn....

gokiSP:
ma vise dode ako ce se lakirat u komori ako nece u komori onda ja nebi dao vise od 250-300kn za tolko ti i ja pospricam  :icon_biggrin:

benelli:

--- Citat: gokiSP - 27 Listopad, 2009, 04:04:28 ---ma vise dode ako ce se lakirat u komori ako nece u komori onda ja nebi dao vise od 250-300kn za tolko ti i ja pospricam  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a za toliko i ja pospricam u garazi a neznam dali u komori a ako ne sprica u komori onda cu ja ljepo doma
ma navecer idem do jednoh lika susjeda ajmo rec i on znam da izrađuje spojlere i farba a i radi auspuhe za 4t a koliko sam vidio na njegovoj yamahi je napravio onu ralicu dole i jebeno izgleda a i on ju je ofarbao pa cu ic vidit koliko bi mi uzeo jer dosta njih je farbalo kod njega motor

Antares:
@benelli:

neznam jesi li već kupio plastike, al kolko sam vidio ima na scooter-centru plastika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju