Ostalo > Chat house
Chat za Runner vlasnike :)
benelli:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 11:38:49 ---ma moze se jako lijepo ofarbat i bez komore sam treba se malo potrudit..... ;D
--- Kraj citata ---
ma i benellia sam ja farbao i ispao je super,ali ja sam takav pa mi svaka sitnica smeta ali neznam jos cu vidit
e ajde ako ti kuzis mario dali su one šifre u zagradi od boja tj koju boju hocu plastiku ili su ono brojevi šasija na koje paše ta plastika
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288866218255856&target=productdetail&category1=A&category2=CAT
2TDottore:
to su ti brojevi sasije po bojama.....99% sam siguran jer ovo drugo nema logike jer su plastike iste od te 2006 pa do zadnjeg modela.....
benelli:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 11:48:28 ---to su ti brojevi sasije po bojama.....99% sam siguran jer ovo drugo nema logike jer su plastike iste od te 2006 pa do zadnjeg modela.....
--- Kraj citata ---
aha znaci ako ja uzmem tu plastiku po mom broju sasije onda ce bit crvena tj vec ofarbana
e i sta ti kazes dali su to dobre cijene ili bi u piagiu naso jeftinije one neofarbane
2TDottore:
jep.....ak uzmes po broju sasije dobis idenicne stvari ko na motoru.....
a kai se tice cijena pojma nemam......zovi piaggio i pitaj kolko je kod njih u boji i neofarbana i usporedi s ovom na SC....
benelli:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 11:58:24 ---jep.....ak uzmes po broju sasije dobis idenicne stvari ko na motoru.....
a kai se tice cijena pojma nemam......zovi piaggio i pitaj kolko je kod njih u boji i neofarbana i usporedi s ovom na SC....
--- Kraj citata ---
hocu sutra cu zvat i pitat ali probat cu ja na jos par mjesta posto mi jedan poznanik radi u italiji bas u piagiu tamo gdje ih sastavljaju pa i on je uzeo novog runnera 50 po nekoj smjesnoj cjeni posto radi tamo pa cu jos vidit ako moze sta nabavit jer mi je reko da mu se slobdno javim kad nesto trebam
nista mario hvala ti puno ajde idam ja skidat malo plastike sa runnera :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju