Ostalo > Chat house
Chat za Runner vlasnike :)
2TDottore:
e jbg....za to plastika polovnih bas i nema.....morat ces nove kupit nazalost.....
benelli:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 11:03:35 ---e jbg....za to plastika polovnih bas i nema.....morat ces nove kupit nazalost.....
--- Kraj citata ---
a znam da a jbg sta cu probat cu vidit koliko dodu u piagio centru i ako su jeftinije na sc onda cu uzet tamo
sad me jedino zanima dali postoje vec ofarbane u org boju ili cu ih ja trebat farbat jer vidim tamo na sc pise vise sifra ispod plastike pa ipak mislim da su onda u boji
2TDottore:
imas i u piaggiu u boji....das broj rame i naruce ti po njoj kai god oces......a imas i da nisu u boji sto je dosta jeftinije......
ja sam jednom prilikom kad sam pao sa stalkera prije jedno 5 godina doso u piaggio i htio kupit zadnju bocnu plastiku koja mi je pukla u boji motora.....i kad mi je reko da kosta 600kn skoro sam opal na guzicu.....i onda sam kupio nepofarbanu i platio ju 150kn i doma uzeo sprej i posprico.... ;D
benelli:
--- Citat: 2TDottore - 25 Listopad, 2009, 11:19:59 ---imas i u piaggiu u boji....das broj rame i naruce ti po njoj kai god oces......a imas i da nisu u boji sto je dosta jeftinije......
ja sam jednom prilikom kad sam pao sa stalkera prije jedno 5 godina doso u piaggio i htio kupit zadnju bocnu plastiku koja mi je pukla u boji motora.....i kad mi je reko da kosta 600kn skoro sam opal na guzicu.....i onda sam kupio nepofarbanu i platio ju 150kn i doma uzeo sprej i posprico.... ;D
--- Kraj citata ---
e ako je tolika razlika između ofarbane i neofarbane uzet cu onda sigurno neofarbane i onda ili doma sa kompresorom ali me jebe zato sto nemam komoru a ipak ocu da bude kakao treba
2TDottore:
ma moze se jako lijepo ofarbat i bez komore sam treba se malo potrudit..... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju