Općenito > Generalno o skuterima
Boljim polovicama dati ili ne dati skuter/motor?!
ChRiStIaN:
zato svojeg samo ja vozim... 8)
enigma:
bitno da se ništa strašno nije dogodilo.
u jednom trenutku dok sam čitao tvoj post imao sam osjećaj da si odmah skočio po motor a nju ko hebe? :laughing7:
naravno, to je bio samo osjećaj, bitno da se ti brineš za nju, a tek onda za motor...
vidiš ljudi ti prilaze, oće kupit, traži 20k pa ako prođe..prođe :icon_thumright:
inače sam za to da im se da, pa sve je zajedničko, ne? :toothy9:
Mr J:
--- Citat: enigma - 04 Lipanj, 2007, 14:37:59 ---bitno da se ništa strašno nije dogodilo.
u jednom trenutku dok sam čitao tvoj post imao sam osjećaj da si odmah skočio po motor a nju ko hebe? :laughing7:
naravno, to je bio samo osjećaj, bitno da se ti brineš za nju, a tek onda za motor...
vidiš ljudi ti prilaze, oće kupit, traži 20k pa ako prođe..prođe :icon_thumright:
inače sam za to da im se da, pa sve je zajedničko, ne? :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma kakav motor, bate bik... Covjek je bitniji od stvari...
Ma necu ga prodavati nikako, nekako mi je prirastao srcu, masina je zmajska, sada ce i plastike biti... Inace kako to cudo ide to je strasno, ostat ce zauvijek kod mene... Mislim ga cuvati dok sam ziv, onda klincima govoriti kada budu skuteri na el. pogon i kaj ja znam na sta sve ne, vidite djeco, ovo je 2t masina, toga vise nema... :icon_thumright:
roby44:
nekako mi je cudno da ti je ovaj tako prirastao srcu a formulu si prodao samo tako, u formulu je islo vise truda kolko mi se cini...
Mr J:
--- Citat: roby44 - 04 Lipanj, 2007, 14:47:49 ---nekako mi je cudno da ti je ovaj tako prirastao srcu a formulu si prodao samo tako, u formulu je islo vise truda kolko mi se cini...
--- Kraj citata ---
Na formuli sam se ucio... A u ovaj je vise truda utuceno... :icon_thumright:
Jer ovaj ni ne osjeca 2 osobe na sebi... dok se na 70ccm to dosta osjetilo...
Formula je bila prvi skuter i uvijek ce ostati u lijepom sjecanju... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju