Općenito > Generalno o skuterima
Boljim polovicama dati ili ne dati skuter/motor?!
Doomsday:
Dakle, svima sa idejama kako tute i jet kacige sa i bez vizira nešto kao štite, pročitajte prvi post još jednom... :frajer:
Na parkingu, pri maloj brzini, svejedno se može ostat bez zubiju, kostiju vilice i kože na licu... :nono:
Sad je jedino bed šta ćeš, svjestan koliko je dobra kaciga bitna, morat i dragoj kupit R1... :laughing7:
Ja neman tih problema, moja nezna ni biciklu ni role vozit... :icon_biggrin:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 04 Lipanj, 2007, 15:13:35 ---Dakle, svima sa idejama kako tute i jet kacige sa i bez vizira nešto kao štite, pročitajte prvi post još jednom... :frajer:
Na parkingu, pri maloj brzini, svejedno se može ostat bez zubiju, kostiju vilice i kože na licu... :nono:
Sad je jedino bed šta ćeš, svjestan koliko je dobra kaciga bitna, morat i dragoj kupit R1... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ja sam se iznenadio koliko je kaciga kvalitetna!!!
Stvarno mi nije zao niti lipe... :icon_thumright:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 04 Lipanj, 2007, 15:13:35 ---Dakle, svima sa idejama kako tute i jet kacige sa i bez vizira nešto kao štite, pročitajte prvi post još jednom... :frajer:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: samo sam čekao kad ćeš se ti javit sa ovim komentarom :laughing6: :laughing6: :icon_thumright: , ali što je je, istina da bi dobro nahebala da je imala jet kacigu ili nedaj bože bila bez nje...
Ajde oboje su dobro prošli, i kaciga je krštena :laughing7:
eladio:
:sad1:
ma glavno da je ona dobro i trkac da i dalje trci :headbang: :icon_thumright:
:skuter:
StreetRunner:
a to su ti žene,mučiš se za nešto onda ti sve sjebu :laughing7: :laughing7: :laughing7:Ma zezan se ja malo,dobro je prošla ali znan ja i dosta slučajeva u kojima su akteri bili mi muški.Recimo u subotu u ponoć,taman se ljkudi skupljaju za ić van kad ovaj lik iša se okrenit sa skuteron i nabio full gas u zid.Svi smo umrli od smijeha.Posli nije kacigu skida po ure da ljudi ne vide koja je tupina.
Ja san jednu curu učio vozit(i to na svojoj Gileri tj.ćaćinoj :angry7: :angry7: :angry7:) i ženska je skontala u čas svu shemu a nikad nije prije ništa vozila što me stvarno iznenadilo(a još je plavuša)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju