Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (18/32) > >>

Drnda:
onda bi dobio bann za hladjenje u zatvoru da malo te dovedu u red.. a moglo bi i cipelarenje edisn biti.. ja se nebih bas zezao..

Ensiferum:
kad bi mene neko iso dignut u zrak i ja bih njega, pa ko uspie taj je prezivio. reko alfa prirodna selekcija, nis vise nis manje  :happy8:

petarpan:
mislim da bi se to kategoriziralo ko napad na sluzbenu osobu - a mislim da pema tome nisu bas blagonakloni  :nono:

p.s. MRCINA: znas li mozda ima li gdje na netu za procitati pravilnik o ponasanju policajaca ili tako nesto (neznam kako se to sluzbeno zove)
                  cuo sam pricu (dal je istina ili ne neznam - zato me i zanima) da te recimo murjak nebi smio zaustaviti ako patrolnim vozilom stoji s druge strane ceste (nebrojno puta ih vidio kak pretrcavaju), ili recimo da te nebi smio zaustaviti ako nema kapu na glavi - nije u potpunoj uniformi.
ovo su samo primjeri za koje opet ponavljam neznam da li su istiniti

ToNYGP1Racing:

--- Citat: petarpan - 08 Travanj, 2010, 19:08:10 ---mislim da bi se to kategoriziralo ko napad na sluzbenu osobu - a mislim da pema tome nisu bas blagonakloni  :nono:

p.s. MRCINA: znas li mozda ima li gdje na netu za procitati pravilnik o ponasanju policajaca ili tako nesto (neznam kako se to sluzbeno zove)
                  cuo sam pricu (dal je istina ili ne neznam - zato me i zanima) da te recimo murjak nebi smio zaustaviti ako patrolnim vozilom stoji s druge strane ceste (nebrojno puta ih vidio kak pretrcavaju), ili recimo da te nebi smio zaustaviti ako nema kapu na glavi - nije u potpunoj uniformi.
ovo su samo primjeri za koje opet ponavljam neznam da li su istiniti

--- Kraj citata ---
Istina. Vidio par puta... bas me zanima jel to zakonito..  :)

Hrvoje_40:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Travanj, 2010, 19:09:56 ---Istina. Vidio par puta... bas me zanima jel to zakonito..  :)

--- Kraj citata ---
nije zakonito

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju