Općenito > Propisi
Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj
mrcina:
ima tu i istine ali kad gledaš u prošlost ja sam bježao od policajca na drugu stranu ulice samo da se na mimoiđemo.
a sad ide kljinjo ususret policajcu i jebe mu majku naglas da sve grmi.
prije bi mu policajac odalamio šamarčinu i još bi mali dobio kodkuče porciju, a sad policajac nesmije da ga krivo pogleda a kamoli nešto uradi to je dijete on može sve i ubiti roditelje ako treba nebu mu spala dlaka sa glave.
klinci su to skužili i masovno koriste to što ih je država stavila na instancu da su zakoni za njih samo slovo na papiru koji se lako zapali i niš im nemreš.
ali da se ne uvrijediš gledajuči avatar te čitajuči tvoje postove nisi ni ti daleko od njih. malo poštovanja za starije ipak nebi škodilo.
3alfa3:
--- Citat: mrcina - 07 Listopad, 2009, 17:37:58 ---ja sam bježao od policajca na drugu stranu ulice samo da se na mimoiđemo.
--- Kraj citata ---
Milicajaca, a ne policajaca.
Istina, rasterecivali su sudove od prekrsaja, pa i blazih kaznenih djela reputacijom da ces dobit finih batina. Ako nista drugo, koja "odgojna" preko ledja i samar dva i kvartovski huliganizam je nestajao kao led na suncu.
--- Citat: mrcina - 07 Listopad, 2009, 17:37:58 ---a sad ide kljinjo ususret policajcu i jebe mu majku naglas da sve grmi.
--- Kraj citata ---
I sto je najgore, ti isti klinci su toliko filmova vidjeli da odavno vec u tucnjave nose nozeve, pistolje, palice... Prije si mogo bit 100% siguran da ak dobis batine sve bude u redu kroz par dana, a danas - ostanes invalid bez bubrega, slezene, jetre jer ti ju je neko propiknuo nozem...
Da ne pricam da slucaj tipa Luka Ritz nije postojao u cijeloj Jugi. Nikada.
Svakako su milicajci uzivali postovanje, a ako ne postovanje, onda barem strah od nekog kome je palo napamet radit sranja. Fale mi ta vremena.
Sjecam se (imao sam mozda 10 godina) da mi je jedan lik uzeo i nije htio vratit kosarkasku loptu jer mi je pala na njegov stol u kaficu i prolila mu cugu. Badava se ja ispricavao i nudio platit novu rundu. Al kad sam ugledao murjaka i dosao do njega i ispricao kaj se desilo, lopta je bila u roku 3 sekunde u mojim rukama, a lik koji ju je uzeo je bio manji od makovog zrna
munja:
ljudi nemojte bezveze drkat po našoj policiji :nono: od 100 policajaca ak 5 ne valja jbg nevalja ali ih nemojte sve trpat u isti koš jer ipak je to naša policija :notworthy:
n0n4m3:
ako vec ides bjezati policiji .. sigurno neces stat na iducem semaforu .. sigurno ces skrenuti na trotoar ili proc kroz pjesacku zonu .. kroz crveno .. ... pocet ces radit samo prekršaj za prekršajem .. ali ako mu tako bjezis on moze ko zna sta mislit .. i odma si sumnjiv za ko zna sta .. i srusi te .. pa ti bjezi :toothy11:
baš me danas štopalo .. sve sam imao osim kategorije jer nisam vozio 50kubika nego vise .. kaze 2000kn .. ali ja posto polazem i sve ostalo uredno da ce pisat 500kn .. i napise mi da nisam pjesaka pustio .. i sad neznam ni ja na sta da se zalim .. jer sam ugrozio druge sudionike .. a inace sam samo sebe ugrozio ..
i još kad me zaustavia .. kaže mi .. daj mi ono šta nemaš i prometnu :toothy12:
Nikon:
--- Citat: gix 200 ccm - 07 Listopad, 2009, 14:36:05 ---Dosad sam samo cuo da murjake ruse s motora, a nitko od vas ne zna dokazat to sto govorite.Za razliku od tipicnog hr murjaka mrcine, posao sam na www.mup.hr i nisam nigdje nasao potvrdu ovih sranja koja je on izjavio. Pitao sam jeli itko dozivio da ga ruse i nije se nitko pojavio sa takvim iskustvom. Kad argumentiras to sto govoris onda cu ti reci svaka cast u pravu si. Ja nisam nadobudni klinjo koji ubija dosadu tako da se prepire sa majmunima i stvarno nikon prekini srat ,vec obrazlozi to sto govoris. Ja sam imao dosta prekrsaja, vecinom sitnih, a nisam imao iskustava da me lovi patrola itd. Zato pitam sto tada policija radi. Naveli ste takozvanog jeza koji se koristi za prekrsitelje s automobilom, ali nisam ni na netu vidio da to rade bikerima. Auto bi jednostavno stalo, a kad je motor u pitanju tu bi bilo mrtvih. Ali zanimljivo da cak ni policajac ne zna navesti po kojem zakonu i clanku se odreduje tako rigorozna mjera, jer ovdje ne pricam o pljackasima i ubojicama, vec o standardnim prekrsajima tipa vozacka , reg, auspuh itd.
--- Kraj citata ---
e pa onda jedini koji sere si ti...
odgovorilo ti se 15 puta da moze a ti ocito nemos svatit pa dobro.. eto nisi ti kriv ja sam sta neam zivaca za gluposti..
posto ti nisi ma iskustava ja jesam, biza san i isli su me rusit AUTOM a kamoli da bi te ovi na motoru roknia nogom pa ko te jebe...
i kako je vec napisano kad bizis radis prekrsaj za prekrsajem... i sta si nego potencijalni ubojica... odvezujes im ruke da rade sta oce :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju