Općenito > Propisi

Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj

<< < (24/32) > >>

steeef:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:30:15 ---Pa da...

Bilo prije par tjedana.. Frajer se s ležaljkom vozio 200 po gradu i skucao se u stup.. Sta da kazem vise?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

čital sam to....i na moru onaj kae pobral 4 ili starčeka na stazi uz cestu..
idioti nevaspitani

mrcina:
igra vam je takva da naša policija pati na statistike pa stoga nam i je ovako.

ako bilo koju državu EU svedemo na naše brojke što mislite kako bi to tek tad izgledalo u statističkim mjerilima.

Hrvoje_40:

--- Citat: stefek - 09 Travanj, 2010, 11:37:57 ---čital sam to....i na moru onaj kae pobral 4 ili starčeka na stazi uz cestu..
idioti nevaspitani

--- Kraj citata ---
puni su sebe

ToNYGP1Racing:
Banana. Strasno... Ak nastavimo ovom politikom zavrsit cemo ko Grčka, ako ne i gore... Zar niste primjetili da nista nejde na bolje u HR? Samo stedimo i uzimamo kredite da bi opstali.. Uopce se kao zemlja ne razvijamo..

Zato ja kada zavrsim skolu idem van iz Hrvatske koju volim najvise, ali plačem zato sto su ju glupani unistili kako bi se oni obogatili.. Žalosno.

Borimo se da budemo neovisni i onda ovako pohlepno se ponašamo..  :confused5:

Hrvoje_40:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:43:45 ---Banana. Strasno... Ak nastavimo ovom politikom zavrsit cemo ko Grčka, ako ne i gore... Zar niste primjetili da nista nejde na bolje u HR? Samo stedimo i uzimamo kredite da bi opstali.. Uopce se kao zemlja ne razvijamo..

Zato ja kada zavrsim skolu idem van iz Hrvatske koju volim najvise, ali plačem zato sto su ju glupani unistili kako bi se oni obogatili.. Žalosno.

Borimo se da budemo neovisni i onda ovako pohlepno se ponašamo..  :confused5:

--- Kraj citata ---
nažalost u pravu si  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju