Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

4t kinez - 80 ccm

<< < (2/9) > >>

Agil:
zaboravi...kupi 80 ccm kit

zeto:

--- Citat: luna500rr - 04 Listopad, 2009, 20:56:17 ---Pase li bolcna klipa?
Jeli klip na serijskoj radilici imao isti hod?
ako ti je serijski klip 40mm trebas brusiti 4mm stjenjku cilindra, cak i ako je mouce nije bas sigurno, pokusaj to ako imas rezervni cilindar, ili pokusaj preraditi cilindar od freze da ide na lunu :dontknow:

--- Kraj citata ---

to bi se moglo rješiti ubacivanjem čahure u cilindar........samo najjeftiniji majstor ju ubaci za 400kn,pa se cifra penje do nekih 800kn,pa onda vidi gdje je tu isplativost tog posla.......a još trebaš i klip......

klip od freze bi možda išao gore,treba ti mjera od bolcne do vrha klipa,a vjerojatno nije ista,pa treba to napraviti da štima........

uglavnom,neisplativo.......

sttipe:
80 ccm,na kinesku radilicu?koliko to inace dura?postoji li kvalitetna kombinacija 80ccm-4t,da ide bar ka moj nrg i da se ne kvari?da moze proc 30-40 000..od nekog talijanskog ili japanskog motora?

luna500rr:

--- Citat: sttipe - 09 Listopad, 2009, 21:21:40 ---80 ccm,na kinesku radilicu?koliko to inace dura?postoji li kvalitetna kombinacija 80ccm-4t,da ide bar ka moj nrg i da se ne kvari?da moze proc 30-40 000..od nekog talijanskog ili japanskog motora?

--- Kraj citata ---

Moze dosta duze od 2t ako je dobro ustelana

sillencer:
Jučer sam mjerio klipove,ovaj 80 ccm je puno duži od 50 ccm i klip je širi od onog dijela cilindra koji ulazi u blok pa ništa od toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju