Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (170/208) > >>

vpucko:
daj neer pa jbt nece od to malo na grani bit nista... ljudi koji godinama rade s time njima postoji opasnost od raka... ali opet... ali to su godine i godine prisutnosti i sati i sati rada s time... a to sto cu ja bit sat vremena dnevno na skuteru a to oko auspuha... nema sanse ni u snovima da ikome bude ista od toga :)

neer:
nisam mislio da ces stavit to znam da nece to malo naskodit ali trebao si ipak trazit keramicku j

3alfa3:
Sto ocekujes od te trake (u praksi)? Da li mislis da ces imalo osjetiti poboljsanje performansi ako temperaturu grane zadrzis dovoljno visoko?
Jer to se najcesce koristi za drag natjecanja gdje je bitno zadrzati granu toplom dok cekas start.

vpucko:
da mi se ne vidi izvlacena grana :) hehehe a i onooo u teoriji zadrzava granu vrelom radi brzeg izlaska plinova bla bla...

kak bi gumeni reko "rejsing stajl" :) hehehe... a bolje mi tako izgleda nego to sto se vidi di je grana izvucena...

3alfa3:
Aj dobro, al ne ocekuj da ces osjetiti da skut ide bolje zbog toga. Pogotovo u voznji gdje je grana ionako dovoljno topla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju