Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
hac:
to su ti normalne stvari na takvom setupu.....trebaš se dobro opskrbit potrošnim matrijalom i redovno servis radit.....tak to ide
Laki:
negine ti kupovina original sarafa za vodenu ;D
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 07 Veljača, 2009, 20:33:08 ---eo pomjesao ove 3,0 i 3,3 i SAVRSENO :)
umjesto gljive...
airbox lijepo razbusen hehehe... dizna 92 klipic u najnizem polozaju... malcice preveliko tam 90 bi bilo perfektno :)
a prije je bila 84 hehehe :) sad jos malo vise potrosnja gore ali sad bezobrazluk :) hehehe
s kvacilom ovim napokon na zelenu granu :) bash u mikrometar moraju sve bit isto naspanovane... sad ak ne krece na 10 onda stvarno... :) bash lijepo ga je turirat na leru :) ugl... sve se polako blizi kraju :) samo diznu jos nabavit... pa da to bude savrseno :)
i sad ga mogu napokon zablokirat pa na regu :) hehehe... sad barem znam setup prijenosa i karba kakav treba bit :)
--- Kraj citata ---
reko ja tebi u vezi ti opruga, gušt je turirat a i startniji je
vpucko:
kure sta pricas ti... mutav ili sta kad moram pitat bezobrazno... sta si ti pricao za deltu i plave federe... jel tu igdje ima delte... plavih federa... se delta uopce slicno stela kao ovo...
mislim.... wtf?
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 09 Veljača, 2009, 01:34:09 ---kure sta pricas ti... mutav ili sta kad moram pitat bezobrazno... sta si ti pricao za deltu i plave federe... jel tu igdje ima delte... plavih federa... se delta uopce slicno stela kao ovo...
mislim.... wtf?
--- Kraj citata ---
reko sam u tome smislu da ak staviš tvrde opruge kako će bit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju