Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (161/208) > >>

SlowRider:
Znam da Malaguti firefox u posudi ima senzor razine tekucine. Dok padne ispod minimuma lampica se pali.
Mozda da nabavis orginalno crijevo od cilindra do kilera koje je ojacano.

vpucko:
ma ovo crijevo ne valja... eo opet sve lijepo napunio odzracio... stavio senzor koji btw. radi savrseno jos jedno hvala slowrideru :)

nego... opet sve lijepo spojio napunio odzracio... upalio da se crijeva zagriju i omeksaju... onda opet sve dotegao... krenem se vozit taman najlijepse zagrijem skut... malo po gasu kocnica opet po gasu kad odjedanput temp u crveno... reko koji k**ra* stanem odma prvo sto sam pogledao crijevo i naravno opet izletilo... ma sutra cu do neer.a on mi cuva crijeva vec par dana pa cu onda stavit to orig.

nego.... eo kako izgleda paljenje "aviona" lampice posvuda hehehe :)

Pupo:
Zatamni si te ledice s nečim (zalakiraj kao kada ovi tamne plastike od svjetala) ili zaturpijaj vrhove od ledica da se svjetlost disperzira. Ovako je ubitačno, pogotovo kada počnu narančaste, crvene svijetlit. Ja imam par na kontrolnoj tabli i kada počne svijetlit narančasta (a ima samo jedna) to je ubitačno voziti po noći.

gumy:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Veljača, 2009, 14:31:24 ---joj da s to dogodilo meni ubio bi se... ali eto sreca pa si na vrijeme skuzio...
gumy, vidio sam taj video i prije ja mislio da je to TPR. na koliko se to otprilike okretaja vrti... koliko ide max...koliko traje...

--- Kraj citata ---

malo kvarimo temu vesu.. nadam se da se neće ljutiti...
vrti se na nekih 12500+- okretaja... maximala je po satu skoro do 0 dođe, serijski prijenos. evo vozi već jedno 8000km, jednom je zaribo jer kralj nije vidio da nema vode, zamjenili kariku i terajjjj :)

e da.. ves ko što ti kažem na msn, nemoj mi se tu izmotavat da ti zariba da se ne trkamo :)

vpucko:
ma covjece nece to razibat to tak malo me streca hehehe :) ma odbrojava on svojih 6 t km do novog klipa hehehe :)

nego eo jedna umjetnica od puno prije :) hehe

kako se sjaji sve lijepo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju