Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 03 Veljača, 2009, 19:03:44 ---serijske su montirane gore... jer idem sutra il preksutra na regu...a onda kad to rijesim onda cu se zezat s ovima od roxa, a tu imaaa posla puno :) dok sve to pripasem da odgovara savrseno na podnicu od relija :)
@ kure... e ti i dizanje i ubrzanje i krajnje brzine i klipovi i stelanja... molim te nemoj vise... nemogu izdrzat ozljedit cu sebe jako!
--- Kraj citata ---
a dobro nema klipova to je kad je bio shot,MHR replica delta mulitvar blabla al novo tek stavljeno i razrađeno kao, ima dosta prijatelja koji to mogu potvrdit, bila je i utrka protiv novog pola od 80 ks benzinac
gumy:
hahaha. kakve tu sve bisere moš pročitati.
andy, tebi je izgubio krajnju jer je serijska termogrupa prepreslaba da može izgurat crveni centralni kak spada, sumnjam da će vpucko imat takvih problema ako stavi crveni centralni.
kure- onaj bjeli rox što sam vozio jedno vrijeme od frenda, trko sam se sa novom bmw 320db - 170ks, i do 100 na sat me mogo povuć za k**ra*, tek kad je rox navuko 100 i jako slabo počeo navlačiti preko me počeo stizat i obišo...
Crazy Kuree:
--- Citat: gumy - 03 Veljača, 2009, 23:19:57 ---kure- onaj bjeli rox što sam vozio jedno vrijeme od frenda, trko sam se sa novom bmw 320db - 170ks, i do 100 na sat me mogo povuć za k**ra*, tek kad je rox navuko 100 i jako slabo počeo navlačiti preko me počeo stizat i obišo...
--- Kraj citata ---
zavidno ubrzanje :glasses9: a u mene još bio mikuni 16 :toothy12: i potvrđujem ono da kad je sve novo i kad se složi da ide najbolje jer mi se nakon togaa prvog klipa spalitog i 1000Km iza sebe više nije mogo dizat na gas kad legnem preko sata sa svim istim djelovim, tak da nije ništa posebno to ak se diže na gas kad legenš preko sata,vpucko, vidi se po snimci da ide skuter jebiga :frajer:
gumy:
ali opet nije da te prebacuje kad se nagneš nad volan i takve nebuloze. dobro nije vožen bez maski, ali jedino je iz samog starta cimo na gas na zadnji, preko 30 na sat nema šanse, treba ga rukama vuć
Drnda:
koji je setup bio na tom roxu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju