Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (156/208) > >>

gumy:
fino to ide.. :) al skuter uvjek bolje ide kad nema plastika, vidjet ćeš kad plastike staviš šta će biti :)

a ovo što ti se događa kad daš ful gas i pustiš i opet mu malo vremena treba da digne okretaje, meni se to događalo kad sam imao malossi žutu centralnu za probu, s crvenom je funkcioniralo odlično

vpucko:
ma ici ce to jos bolje :) poslusaj samo svoje okretaje kad si imao tpr+roost i sad moje :) cim to zatopli onda ga onako fino ustelat... zasada ovako vozit :) slabije ide al sam barem siguran :) hehe

gumy:
hehe, već sam i zaboravio.. :) super, nadam se da će potrajati setup..

dino_sk:

--- Citat: gumy - 02 Veljača, 2009, 00:11:13 ---fino to ide.. :) al skuter uvjek bolje ide kad nema plastika, vidjet ćeš kad plastike staviš šta će biti :)

a ovo što ti se događa kad daš ful gas i pustiš i opet mu malo vremena treba da digne okretaje, meni se to događalo kad sam imao malossi žutu centralnu za probu, s crvenom je funkcioniralo odlično

--- Kraj citata ---
a crvena je tvrđa nego zuta ??
i znaci ak mi se to desava trebao bi stavit tvrđi centralni  :icon_scratch:

andy:

--- Citat: dino_sk - 03 Veljača, 2009, 18:03:30 ---
--- Citat: gumy - 02 Veljača, 2009, 00:11:13 ---fino to ide.. :) al skuter uvjek bolje ide kad nema plastika, vidjet ćeš kad plastike staviš šta će biti :)

--- Kraj citata ---
a crvena je tvrđa nego zuta ??
i znaci ak mi se to desava trebao bi stavit tvrđi centralni  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Da, tvrđi je crveni za razliku od žutog.. U malossi pakiranju onaj... I ak staviš taj imat ćeš dost obrtaja i riješit ćeš problem taj, ali ćeš i malo krajnje si uzet  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju