Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
black-rox:
--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 14:56:53 ---ja isto mogu potvrdit za temp,hebo bez termostata najviše što sam uspio danas dić je na 51 stupanj......temperatura vani +4 stupnja
--- Kraj citata ---
A zato će po ljeti biti ok ja se nadam :icon_thumright:
vpucko:
ma za temp. eo koliko killera sam prekrio i napokon sad radi fino :) hehe nakon full gasa probam cilindar i onako fino je vrel :)
eo koliko sam killer prekrio
nego. eo par klipova :)
karb sam postelao tako da mi je tamnija smjesa... ipak dok ne stavim temp. mjerac ne zelim riskirat... tak da ici ce to jos bolje... i isto tako moram nabavit 3,1 rolice... treba vise okretaja... u startu malo poskoce i onda odlicno povuce i onda malo padnu kroz ubrzanje...
kvacilo moram postelat jer kako sam natezao opruge danas opet... ocigledno jednu nisam nategnuo kao i ostale pa zato prvo jedna mal zagrebe onda sve ostale... jer fora je na kvacilu ovom bash u mikrometar moraju sve opruge bit TOCNO nategnute :)
black-rox:
To se i meni događa da zagrebe,i sad ne mogu niš štelat pada snijeg lud sam...
vpucko:
--- Citat: black-rox - 01 Veljača, 2009, 15:44:48 ---To se i meni događa da zagrebe,i sad ne mogu niš štelat pada snijeg lud sam...
--- Kraj citata ---
a meni je juce fino bilo.... ali isao sam natezat jos... (preko onih crtica) i onda ne vidim koliko koju sam natego i eo rezultat hehehe :) a sad cu to popodne sredit kak spada :)
black-rox:
--- Citat: vpucko - 01 Veljača, 2009, 15:46:47 ---
--- Citat: black-rox - 01 Veljača, 2009, 15:44:48 ---To se i meni događa da zagrebe,i sad ne mogu niš štelat pada snijeg lud sam...
--- Kraj citata ---
a meni je juce fino bilo.... ali isao sam natezat jos... (preko onih crtica) i onda ne vidim koliko koju sam natego i eo rezultat hehehe :) a sad cu to popodne sredit kak spada :)
--- Kraj citata ---
Ma meni isto malo zagrebe i malo zakliže u startu ali onda kad ulovi puni ko lud i na kraju je najviše 14900 okretaja još ću se igrat s tim ovih dana samo da snijeg prestane padat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju