Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
hac:
staviš ovak kao ja karting airbox ......otvoren kao gljiva,ali dosta tiši.....staviš dual leyer filtere gore i teraj
edit:sad mi je tek pokazao video.......točno se čuje po zvuku kak ga airbox utuši,nema odziv na gas kak bi trebao........inače sve pohvale za project,ne bi te htio nagovarat na ništa al bar probaj posudit od nekog gljivu kad bude ljepše vrijeme pa isprobaj..... :icon_biggrin:
gumy:
jesi šta prerađivo airbox?
neznam, onaj moj setup s roostom i serijskim filterom je sasvim ok radio(izvadio tuljac i izbušio rupu po uputi), gljivu sam nabavio al ju nisam imo gdje staviti, a nosači nisu stigli na skuter da mogu stavit pod 45 sve fino...
vpucko:
eo trenutno stanje jurilice :)
neer:
fraer isti kao ja sarafa u 4 ujutro ...vidim posude jos nema moj bed tj bed moje stare.a ja ostavio posudu na ogledalu odma u hodniku nemos promasit laki je mogodovatit jbg bila u vrcici.bas mi sad zao a htio bi da imas sve na okupu da se ne zajebavas :dontknow:
vpucko:
@ neer-> ma nije bed pokupit cu ju kad budem bio u os... a to je cesto hehehe :) tak da vec od pon sam u os :) pusica :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju