Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
robert:
--- Citat: vpucko - 10 Siječanj, 2009, 21:12:12 ---pa eo danas smo ih isli stavit... jos su bile u onoj koverti u kojoj si mi ih poslao :) m5 1000000% ;)
--- Kraj citata ---
sveca mu poljubim kako to? taj dan sam kupovao tebi i sebi. meni su m7 a tebi bi trebale isto biti!
[SB]Replica 180:
--- Citat: vpucko - 10 Siječanj, 2009, 20:58:39 ---
--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2009, 19:32:57 ---pa gdje si prije posijao te matice m7? ako se dobro sjećam prije pola godine sam ti ja i neznam ko još poslali iz zagreba 8 komada
--- Kraj citata ---
neznam jedne su te sto sam izgubiojednu... a one tvoje su m5 a ne m7 bash smo danas skuzili to :)
@ gumi... a jedan blok nismo dovoljno zagrijali... pa je lezaj upo do pola i stao i onak goran zbunjen... STA SAD... pa smo mu malo pomogli... a jbg... hehehe... nist pretjerano samo malo poticaja :) a drugi onako fino samo upo :)
--- Kraj citata ---
ja gledam, kaj sad ... vidis njih 4tvoricu deru se udriiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaddd ceeeeeekicem , ma looololololololol ( e da imao sam slucajno cekic u ruci :toothy9: :toothy9:
black-rox:
--- Citat: vpucko - 10 Siječanj, 2009, 20:58:39 ---
--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2009, 19:32:57 ---pa gdje si prije posijao te matice m7? ako se dobro sjećam prije pola godine sam ti ja i neznam ko još poslali iz zagreba 8 komada
--- Kraj citata ---
neznam jedne su te sto sam izgubiojednu... a one tvoje su m5 a ne m7 bash smo danas skuzili to :)
@ gumi... a jedan blok nismo dovoljno zagrijali... pa je lezaj upo do pola i stao i onak goran zbunjen... STA SAD... pa smo mu malo pomogli... a jbg... hehehe... nist pretjerano samo malo poticaja :) a drugi onako fino samo upo :)
--- Kraj citata ---
U koji blok ti to nije ušal do kraja,jer i meni se dogodilo isto sranje na desnom malom bloku,i njega sam na kraju grijal 15 minuta i opet je teško ušlo :icon_thumright:
vpucko:
isto na malom desnom bloku...
vpucko:
da... zaboravio stavit... zabava poslije sarafanja :) hehehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju