Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (133/208) > >>

NeoDJW:

--- Citat: vpucko - 20 Studeni, 2008, 14:18:33 ---hehehehe ;) cak sam i prestao pusit nakon 4 godine ;) hehehe

ma neznam kad ce se sklapat posto pola toga mi jos nije doslo, navodno neki problemi na SA... don't know
a bit ce slozeno do proljeca :)

@pitaNS -> ma igram se ja s time tak povremeno hehehehe :D

--- Kraj citata ---

Prirodni lijek protiv upale sinusa i malo bosanske smijulje i da vidis kako si smiren !  :glasses9:

vpucko:
i zadnji djelovi stigli juce :)

so this is final :)

Stage6 Racing 10mm
Stage6 Small end Bearing
Stage6 Torque Control
Stagr6 R/T Bell
BGM Pro Evolution 10mm
Roost Sprint
Malossi Multivar
Malossi Torssion Control
Hebo Front Puley
Top Performance Belt
Top Performance Red CDI
Mikuni 20
Koyo Bearings Metal Cage
Corteco Oil Seals
LC Sekundar

Drnda:
setup je odlican, samo me zanima na njemu je roost, to se vrti mislim oko 14000 nije li ti karb za to premalen?

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2008, 13:16:59 ---setup je odlican, samo me zanima na njemu je roost, to se vrti mislim oko 14000 nije li ti karb za to premalen?

--- Kraj citata ---

Nije, skuteri na trkama imaju komplet evolution ili mhr team setup uz 19 karb...

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 24 Prosinac, 2008, 13:24:42 ---
--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2008, 13:16:59 ---setup je odlican, samo me zanima na njemu je roost, to se vrti mislim oko 14000 nije li ti karb za to premalen?

--- Kraj citata ---

Nije, skuteri na trkama imaju komplet evolution ili mhr team setup uz 19 karb...

--- Kraj citata ---

Zato jer pravila natjecanja ne dozvoljavaju veci, a to ne znaci da je to optimalan karb za taj setup.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju