Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
vpucko:
a ono malo me razocarala zavrsna obrada, onoo shrova ima dosta, tak da prvo ce kosuljica lagano pod turpijicu za nokte ;) hehehe... ali zato (netko je rekao da su kanali isto katastrofa) totalna suprotnost od recenog...
ugl. dugo sam to prizeljkivao tak da WOW :) hehehehe
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 03 Studeni, 2008, 20:02:16 ---a ono malo me razocarala zavrsna obrada, onoo shrova ima dosta, tak da prvo ce kosuljica lagano pod turpijicu za nokte ;) hehehe... ali zato (netko je rekao da su kanali isto katastrofa) totalna suprotnost od recenog...
ugl. dugo sam to prizeljkivao tak da WOW :) hehehehe
--- Kraj citata ---
A ipak je dobro s obzirom na povoljnu cijenu.
I sto kaze mjerac temp. dok je stage6 jos na stolu :laughing7:
[SB]Replica 180:
evo i ja sam pozvan na uvid djelova =) , ap da dam svoj komentar.... isto moram priznati da me ukupni dojam ostvio malo ravnodusnim.... kvaliteta je mozda malo nedorecena.... , pera cilindra i 2 kanala su lose obradena( jedan vise, drugi malo..) :)
vpucko:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 04 Studeni, 2008, 00:49:47 ---evo i ja sam pozvan na uvid djelova =) , ap da dam svoj komentar.... isto moram priznati da me ukupni dojam ostvio malo ravnodusnim.... kvaliteta je mozda malo nedorecena.... , pera cilindra i 2 kanala su lose obradena( jedan vise, drugi malo..) :)
--- Kraj citata ---
hmm... mislim... nije lose nego jednostavno moglo je bolje :) hehehe
vpucko:
efo i remen stigao novi :)
i eo mi najdraza polica u kuci trenutno hehehe :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju