eo danas opet malo vrijedan bio, sada samo petkom radim, nemogu ovako nikako na faksu od pola 8 do 6 popodne i onda u krpe a petkom nist, tak da petak je working day
ehehehe
eo prvo naked heheh:
usis izvadio:
odrezao one granicnike, puno bolji odaziv na gas i bolji je start
odma diznu gore 66
lulicu izvadio, no vratit cu ju jer preeeevise zraka dobiva i gusi se, al sva sreca pa imam rucni cok pa s time nadomjestim ostatak goriva, al opet to nije to, do jedno 20 odlicno i onda se pocne gusit!
sve lijepo sastavljeno hehe
i onda nazad na auspuh, prvo cijev sto ide kroz top, prvo tockalom rupe lupio da busilica na bjezi i onda zamornih pola sata busenja
i ovako to izgleda kod mene unutar topa
tu sam sad propaljivao elektrodom rupu za koljeno.
i nakon dobrih par sati eo:
odma poradio i malo za stayling stavio prekidace, jedan za osvjetljenje drugi za blokadu
jedino sto sam bio biser i zavario spuh a zaboravio stavit vunu unutra, tako da se sad to dereeee, jao majko moja
al mogu rec da start jakooo bolji, kad budem nove oprugice stavio to ce na zadnji cupat, krajnja po mojoj slobodnoj procjeni preko 80!!
no to jos nije to, jer kazem moram lulicu vratit i onda lijepo opet nastelovat omjer zraka i benge
onda vam stavim par filmica kako ide i naravno sutra vunu untra pa i kako se cuje
sad necu stid me koliko se dere!