Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
vasso123:
Lol,bio bi i red da nesto kupis i stavis na motor,a ne da sam napravis :laughing6:...motoru jadnom dosadilo pa ti cvika za inat :happy3:
vpucko:
@ vasso -> LOL
a jbg nisu honovali dobro i eo sranja ili se taj klip stvarno jakooo siri
Hrga:
--- Citat: vpucko - 17 Srpanj, 2008, 23:25:56 ---stavio opruge danas malo vise hvata ne puno al dovoljno, e i da, cilindar lose honovan :( nazalost ak ga drzim ful gas cvika nakon kilometar i po, ohladi se i opet ista stvar (ono jednom su ugasio, ja rastavio cilindar klip citavi) a ovo sad onak trrrrrrrrrrr i sam se cuje fijuuuuuuuuuu i ugasi se lampica od ulja ostane gorit :( neam srece jbg
tak da od slijedeceg tjedna pocinjem radit pa neda mi se vise zezat s ovime, narucit cu manston replicu i radilicu novu, dost mi vise zezanja, a nikad kak spada uvijek neko sranje se dogodi, tak da za kojih mjesec dana je gore taj kit, samo jos razmisljam dal da u LC ili AC ostavim, eee i da napokon ce spuh radit kak spada hehehe, ipak za taj kit sam i pravio spuh ;) hehehehe
a do tada cu se vozikat ovako, 2 km ful gas onda cvika onda zapalim cigaru i pici dalje, jbg nakon 10ak puta vise nece cvikat i cao! jbg :( :( :(
--- Kraj citata ---
vise potrosis na cigare nego na bengu :D :D :D
gumy:
di si ti to nosio na honovanje? meni kod ivančića napravili bez beda due prošo preko 10tkm :)
vpucko:
tu u KRUPP sto su svabe kupili dio Belisca d.o.o. mislim honuju oni vec par godina, sam et uvijek se dogodi i onda bash ja naletim hehehe :D a jbg, manston replica na SA je 890 kn ;) tak da cemu opet 300 kn za klip i honovanje i opet imam slabije i ne toliko pouzdano hehehe :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju