Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (99/208) > >>

vpucko:
eo stigao cilindar s honovanja (j#boteeee punih tjedan i 1 dan im je trebalo da to naprave) pffff!

ugl. mislio sam si da ce se spustit kanali ali, spustio se samo boost port za punih 0,5 mm
hac? sad mene zanima koliko ce tocno utjecat? (5%, 10% 20% koliko hehe tak me zanima) svi ostali kanali su ostali isti!

hac:
bolje da je boost niži od transfera,inače mi se pokazalo da tak niži boost bolje razvija snagu u prevrtavanju,znači kad prenos dođe do kraja i još hvataš max brzinu dizanjem rpm..........naravno govorim o situaciji kad mašina ima dovoljno snage da još diže okretaje nakon što prenos odradi........na tvom setupu vjerovatno nečeš baš osjetit jer po mom iskustvu boost se nešto malo osjeti tek iznad 11-12 trpm

3alfa3:
Ja bi tu malo obradio rubove kanala. Barem mi tako djeluje na slici

vpucko:
ok onda ;) hehehe jer vec sam poceo trpat papir i ocrtavat ;) hehehe

@ alfa -> to cu sad, trenutno previse radosti da bi nest radio hehehehe :D za sad ga samo gledam :) (i smijem se, lood sjedim u sobi sam) ahahahaha

sutra dolaze vijci za cilindar (tnx robertu ;) ) i getriba (tnx igor.sb i [Replica]180 -> koji ce ju osobno donjet) hehehe ;)

tak da sutra il prekosutra je rally opet na cesti :)

hac:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 16:16:35 ---Ja bi tu malo obradio rubove kanala. Barem mi tako djeluje na slici

--- Kraj citata ---

to pod obavezno sve rubove nakon honanja,vodobrusni 400 i WD,lagano

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju