Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
Mr J:
KUt ti je mrvicu preostar to si trebao izvesti sa radijusom, dakle sa savijanjem grane, no dobro... Bitan je unutarnji promjer cijevi da je isti ili veci od ispuha...
Kako si odredio volumen lonca i njegovu geometriju?!
jesi li koristio exhaust calculator ili na koji si to nacin radio?!
Inace vjerujem da ce biti nesto od tebe... ali... kod konusa trebao si napraviti postepeni prelaz sa promjera grane na konus...
vpucko:
siri se to na konus nije to cijelom duljinom tako, tu granu cu rezat takva ce bit samo 5 cm, onda se siri na konus :)
nisam nikakve kalkulatore koristio, skinio sam nacrt s neta i po tome radio, samo sto sam smanjio sredinu trupa i pojacao konus na kraju
vpucko:
eo danas opet malo vrijedan bio, uzeo pa poceo polirat dekl :) to sutra jos kad uhvatim dovrsit ufff sto ce se sjajit :)
treba jos malo popravit i onda finim smirglom prec preko i jos doma imam neku pastu za poliranje :) heheheh
bit ce ko reflektor :)
vpucko:
eo juce i danas opet slobodnog vremena uhvatio i ispolirao dekl do kraja i slozio spuh do kraja, jedino nisam imao onu cijev sto se savija do topa i top, tak da sam nekakav top slozio za 10 min i samo zavario na kraj spuha!
sad je jedino bed sto ga gusi taj top, jer vidit cete na slici premal sam izlaz napravio (jbg to sam slozio samo da mogu probat kak radi)! tak da ici ce dosta bolje kad i to sredim kak spada, no to od ponedjeljka, ubrzavanje je katastrofa, prvenstveno zbog toga no navuce on na kraju!
krajnja sad 79 km/h
nemogu sad slikat neam digitalac posudio!! al sutra preksutra postam slike i snimim clip kak ide i da se cuje!!
SF2osk:
novi akrapovic...ni devan ti nije ravan :toothy12: :toothy12: svaka ti cast na trudu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju