Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (90/208) > >>

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:27:56 ---nigdje na kutici ne vidim da pise tomos, a vidim da pise za yamahu tj. minarelli, a i da ne pise mjere su mu iste, visina klipa i visina od bolne do vrha kao i na minarelliju  :icon_thumright:

ne 42 nego 42,5  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ma nema veze...

I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:

Polako to ide prema 47mm  :laughing7:
 :hbusa:

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

i ja sam kupio prijatelju, ali za rally, i kaze da ce mu skuter ici bolje  :drunken_smilie:

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:33:25 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

i ja sam kupio prijatelju, ali za rally, i kaze da ce mu skuter ici bolje  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

:laughing6:

Zaboravio sam napomenuti da su mjere bile orginalne, bez brusenja...

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:37:32 ---
 :laughing6:

Zaboravio sam napomenuti da su mjere bile orginalne, bez brusenja...

--- Kraj citata ---

i kod njega ce biti originalne, nece vess brusiti klip   :icon_tongue:

--- Citat: vpucko - 29 Lipanj, 2008, 17:59:31 ---uuuu moram priznat da mi je totalno erotski ;) ajde vise os ga donjet ili si si ga prisvojio??

--- Kraj citata ---

hihihi, dođi na kolodvor u pola 10 i tvoj je, ne moj novce zaboraviti i pivo  :toothy11:

vpucko:
ooo nece klip ostat orig :) hehehehehe :D mooora barem malo ;) ugl. sve ce vec bit na forumu :)

--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:27:56 ---nigdje na kutici ne vidim da pise tomos, a vidim da pise za yamahu tj. minarelli, a i da ne pise mjere su mu iste, visina klipa i visina od bolne do vrha kao i na minarelliju  :icon_thumright:

ne 42 nego 42,5  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ma nema veze...

I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:

Polako to ide prema 47mm  :laughing7:
 :hbusa:

--- Kraj citata ---

nece zavrsit na 70 ccm ;) hehehehe ovo je max sto ce ic :) eventualno 43 ako ovaj bude zaribo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju