Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:27:56 ---nigdje na kutici ne vidim da pise tomos, a vidim da pise za yamahu tj. minarelli, a i da ne pise mjere su mu iste, visina klipa i visina od bolne do vrha kao i na minarelliju :icon_thumright:
ne 42 nego 42,5 :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ma nema veze...
I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:
Polako to ide prema 47mm :laughing7:
:hbusa:
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
i ja sam kupio prijatelju, ali za rally, i kaze da ce mu skuter ici bolje :drunken_smilie:
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:33:25 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
i ja sam kupio prijatelju, ali za rally, i kaze da ce mu skuter ici bolje :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
:laughing6:
Zaboravio sam napomenuti da su mjere bile orginalne, bez brusenja...
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:37:32 ---
:laughing6:
Zaboravio sam napomenuti da su mjere bile orginalne, bez brusenja...
--- Kraj citata ---
i kod njega ce biti originalne, nece vess brusiti klip :icon_tongue:
--- Citat: vpucko - 29 Lipanj, 2008, 17:59:31 ---uuuu moram priznat da mi je totalno erotski ;) ajde vise os ga donjet ili si si ga prisvojio??
--- Kraj citata ---
hihihi, dođi na kolodvor u pola 10 i tvoj je, ne moj novce zaboraviti i pivo :toothy11:
vpucko:
ooo nece klip ostat orig :) hehehehehe :D mooora barem malo ;) ugl. sve ce vec bit na forumu :)
--- Citat: SlowRider - 29 Lipanj, 2008, 18:31:13 ---
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 18:27:56 ---nigdje na kutici ne vidim da pise tomos, a vidim da pise za yamahu tj. minarelli, a i da ne pise mjere su mu iste, visina klipa i visina od bolne do vrha kao i na minarelliju :icon_thumright:
ne 42 nego 42,5 :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ma nema veze...
I ja sam kupio takav klip frendu za SF i kaze lik da mu sada skuter ide bolje :drunken_smilie:
Polako to ide prema 47mm :laughing7:
:hbusa:
--- Kraj citata ---
nece zavrsit na 70 ccm ;) hehehehe ovo je max sto ce ic :) eventualno 43 ako ovaj bude zaribo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju