Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (84/208) > >>

vpucko:
da prezentiram nove naljke hehehe ;) nije malossi al valjda ce posluzit ;) hehehe

Ive_MHR:
pusti ti na tu kasetu rade ovaj seriski em je ljepsi em je isto ko i onaj komad zeljeza sta si vario bez cilja sorry al ono je baja al kada te cini sretnim neka

vpucko:
de ive psssst ;) nemas pojma nemos pricat po tome sto si vidio 2 slike ;) to sto ti imas problema i nekih razmjerica samnom neznam kakve to veze ima sa spuhom ;) uzivaj :)

ugl. eo nabavio sam cijevi sto mi trebaju za izradu Subframea. ;) hehehehe malo radi sminke (ipak minarelli sa karbom iza, a i bash me zanima koja ce bit razlika u odazivu)

eo ga orig.

a ja cu svoj pravit tak sto cu prepravit ovaj svoj nosac (bit ce sve ravno da se ne brinete) hehehe

e sad necu radit distancer pa onda jos i prirubnicu (kako u biti i ide) znaci ne ovako kako je na prvoj slici, necu cu u komadu napravit kao sto je na drugoj slici

legenda (hi hi hi):

ovo crno je blok, zeleno je usis, crveno je distancer, plavo usis

e sad vidite razliku izmedju prvog i drugog, kod mene ce bit malo dulja prirubnica al opet bit ce u komadu i ranva putanja do usisa i bit ce pod 45 ;)

kissich ;)

prirubnicu i nosac od prokroma radit!

vpucko:
zanima me samo ako ovako napravim prirubnicu onda ce smjesa padat samo na onu daljnju lamelicu zar ne? ili??

jer kod distancera on usmjeruje smjesu ravno dolje zar ne?? ili??

hehehe :) ajde who knows?

na ovo mislim na putanju

igor.sb:
dat cu ti ja od diteca prirubnicu koju ces odrezati, na njoj ce ti ostati usmjerivaci za smjesu i ispast ce ti kao mala distanca debljine 3-4mm

http://img71.imageshack.us/img71/1407/19476216cf2.jpg

ovako nekako

:icon_tongue: :icon_tongue:

nice hand za subframe  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju