Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (80/208) > >>

vpucko:
eo danas mi dost prevrtavanja, pa sam stavio 4,6 rolice nazad (imao sam 3,3) i zuti centralni i ma kakvi treba mu da okretaje uhvati :( stavio serijski spuh nazad i sad ide ko blesav! napokon nakon dugog vremena imam el. starter opet hehehe :)

jooooj sam se izj#bo s tim kuplungom uffff 3 puta mi je izletio feder pa sam punih ČETRDESET i PET minuta ga trezio po dvoristu, pola kutije popusio uzas!

sad se vozit na serijskom spuhu dok ne kupim rolice ;)

vpucko:
e ovako zanima me dali moze bit do smjese ulja i goriva da je bijela svijecica onako??

jer eo probao sam zatvorio sam onu rupu dodatnu, znaci ostavio samo lulicu, kao sto je serijski na airboxu i stavio diznu 74 i opet bijelo, sigurno vuce negdje zrak samo neznam di, posto na prirubnici nije, je malo ispucala ona ali je to samo izvana, semerinzi isto nisu, pregledao sam ih, blok isto nije tak da ne kuzim! ???

eo upravo smontirao i 80 gore i opet ista stvar! nemoze bit toliko na 12 karbu isto tako airbox i 66 dizna i maltene perfektno bilo a sad tu 80 dizna airbox isti a svijecka bijela!

3alfa3:
Ak je bijela - vuce negdje zrak. U suprotnom bi trokirao da stavis toliko preveliku dizu.

Crazy Kuree:
Do smjese zraka i goriva jedino može bit bijela i vjerovatno ti vuče falsh zrak moguće i da na onom tvom home made distanceru cilindra ako je još taj cilindar i klip... a provjeri i semeringe za svaki slučaj

vpucko:
ne vuce falsh zrak, uzeo sam onu 80, prosirio ju na 84 ili 86 neznam tocno! hehehe

ugl. sad je dobro ;) svijecica je sad malo tamnija od idealnog ali je ok ;) sad jos samo iglu podic za jedan zub posto se kao nest gusi na pola gasa i to je to ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju