Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (78/208) > >>

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 23 Svibanj, 2008, 14:09:59 ---eo da se pohvalim od slijedeceg mjeseca rally u LC izdanju ;) ovaj cilindar je stvarno odradio svoje, rastavio sam juce ima riseva ufff ko u prici :) al nikakva novost heheheh :D bilo je tako i prije :)
naravno serijski LC cilindar gore i odma obrada :) hehehe
prijenos od LC NADAM se dolazi tak krajem slijedeceg mjeseca

--- Kraj citata ---

Od cega ces uzeti kiler i gdje planiras smjestiti?

3alfa3:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Svibanj, 2008, 19:24:42 ---hehehehehehe  odabir je bio moj, posto je ves imao pametnijeg posla.....    lova je mala za takvu  kacigu,cca 1700kn
@alfa : vizir vanjski je do pola i zatamljen je ,ispod njega je obicni na koji idu folije, ma show! :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ja sam platio dosta manje (u ducanu, za gotovinu):

A kaj se vizira tice, pa i moja ima 2 vizira - jedan prozirni sa pinlockom i polovicni zatamnjeni. Samo kaj je tako kaciga osjetno teza, a i taj vizir fucka ako ga dignes malo. Zato sam kupio odmah i cijeli tamni vizir.
Ovaj tamni polu-vizir na slici koju je vpucko stavio je drugaciji od mog.

vpucko:

--- Citat: SlowRider - 23 Svibanj, 2008, 23:42:35 ---
--- Citat: vpucko - 23 Svibanj, 2008, 14:09:59 ---eo da se pohvalim od slijedeceg mjeseca rally u LC izdanju ;) ovaj cilindar je stvarno odradio svoje, rastavio sam juce ima riseva ufff ko u prici :) al nikakva novost heheheh :D bilo je tako i prije :)
naravno serijski LC cilindar gore i odma obrada :) hehehe
prijenos od LC NADAM se dolazi tak krajem slijedeceg mjeseca

--- Kraj citata ---

Od cega ces uzeti kiler i gdje planiras smjestiti?

--- Kraj citata ---

killer najvjerovatnije od aeroxa ili malagutija, iza tocka! jer ne planiram gore rezat plastiku!

--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Svibanj, 2008, 19:24:42 ---hehehehehehe  odabir je bio moj, posto je ves imao pametnijeg posla.....    lova je mala za takvu  kacigu,cca 1700kn
@alfa : vizir vanjski je do pola i zatamljen je ,ispod njega je obicni na koji idu folije, ma show! :binkybaby:

--- Kraj citata ---

de ajde dosla plavusa s pozamasnim dekolteom gledao sam kacige od 500 do 5000 kn i ujedno tako motore ;) svako malo pitanje da se onda mora sugerirat s papirima ispred prsa ;) hehehehehe

igor.sb:
istina ovo sto alfa kaze, škaro malo dere po cijenama, zujio sam po netu i nasao da kostaju oko 1300-1400kn

vpucko:
eo ponovio se malo ;) hehe malo za skutic malo za sebe :)

rucke kupio nove one stare u banani ;)

127 kn Harrisove

i kacigicu ;) Nolan N84 cijena na kraju je bilo 1560 kn jer sam uzeo mat boju ;)

@ alfa -> skinio odma taj zatamljeni vizir i nema bash razlike u tezini ;) cijenu u gotovini 1404 kn ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju