Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Rally ;) Pimpaj mi skutic ! 51. stranica

<< < (8/208) > >>

vpucko:
dajte da nitko nezna? mr.j, alfa, palac, igor....??

vpucko:
eo nakon par sati varenja i zivaca milijun napokon pocinje licit na nest, ima tu jos puno posla brusit varove, polirat al bit ce bit ce :)

ma problem je u tome sto kad sam pravio skicu od papira opet nisam SAVRSENO napravio pa je onda problem varit mi kad mi ne naljeze sve, a i lim 1mm (da je deblji bilo bi pretesko) tak da nemos sa jakom strujom varit jer propali i onda ku***
no bit ce to kak spada :)

i lijepo dekl jos sredio :) stavio diode plave unutra tak da sad kroz rupe plavo svijetli, prebolesno izgleda, slikat cu navece pa stavim sutra slike :)

speed:

--- Citat: vpucko - 04 Listopad, 2007, 15:16:58 ---eo i grana gotova, e sad imam pitanje za strucnjake oce bit problem sto je ovako malo pod kutom zavareno i sto se grana odma ne siri oce imat jako velik utjecaj??, jer nemogu nikako onako male komade izrezad i zarolat!

--- Kraj citata ---
bit ce ti manja rezonancija zbog tog ostrog kuta na grani,nece ti puno utjecat na snazi motora,al ce se ipak osjetit

pitaNS:
pomoću čega si savijao limove???

i kakav aparat imaš za varenje???

razmišljam se nešto..... :toothy10:....

vpucko:
savijao sam limove kod strica on je limar, pa ima neki stroj, imas valjak koji stavis u sredinu i 2 oko njeg i onda sa kurblom sastrane okreces a ovi usmjeravaju :)
a aparat klasican za varenje :) ne ono sa bocama nego klasika elektrode :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju